Friday, November 11, 2011

Hadiah Birthday Yang Pertama.... Dari DIRI SENDIRI...Untuk DIRI SENDIRI....:)

Untuk hadiah yang pertama... saya hadiahkan utk diri sendiri sebuah telefon bimbit.. memandangkan yang lama dah agak nazak....

Nak cari yang paling murah..tapi nampak elegan, cute, cantik, vesetail(betol ka ejaan ni..lantak ah..)...

...maka, NOKIA C3 jadi pilihan Qolbu... :)

pink colour u ollssssss....

mmg tidak mengecewakan... dah la murah... function dia pon ok gak...


****baru beli dah jatuh....itu la Siti Shuhadah Zainol.....*****



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. lagi best bagi hadiah kat diri sendiri..at least kita beli benda yang kita suka kan?

    ReplyDelete
  2. yup setuju ngan along hadiah dari diri sendiri la best...reward kat diri kita jugak...rasa berbaloi...dan opcos citarasa kita sndri

    ReplyDelete
  3. jatuh? hati2 lenkali eh shu..

    tapi pilihan warna menarik nak2 wall paper yg cantik tu...happy birthday ye shu..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers