Monday, November 14, 2011

WishList...

ingat lagi entry NIE...Alhamdulillah... akhirnya dapat jugak saya merialisasikan wishlist saya... syukur sgt2...

Sebelum tu nak gtau ni..niat saya bukan nak menunjuk2 ok... nak share kegembiraan ngan korang semua...:)

Kalau korang tengok kat sidebar tu...nampak kan wishlist saya... haa... ni yg the real...:)

CANON EOS 1100D

Setelah mendapat info & pendapat dari yang pakar..maka, saya beli model ni.. yang ni untuk yang baru2 berjinak jer cam saya... harga pon mampu milik...:)

saya pilih kaler merah ang2 ni... sebab nampak exclusive..hihihi...

Lepas ni lagi over to da max la cik Shu Shinju berfotogediks....hahahaha...

TERIMA KASIH ALLAH....:)


p/s : Yang ni pon hadiah birthday dari DIRI SENDIRI untuk DIRI SENDIRI...:)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

12 comments:

  1. tahniah kak...buat wishlist dan dapat.....pasnih leh la review benda alah ni...anyway seronok kan dpt penuhi impian hati

    ReplyDelete
  2. SHUKURRRRRRRRR.....cayalah pasni lehgedik sakan depan LENSE achu..yihakkkkkk

    ReplyDelete
  3. wahhh...congrats!! lps ni confirm gambar lagi cantik :)

    ReplyDelete
  4. wishlist termakbul..best tull..kena buat wishlist tepi side bar kot baru dapat hehehe...harga mampu milik baper dear..nak gak tau..pasni gamba dia cantek laaaa

    ReplyDelete
  5. tahniah................
    pas ni boleh la ber photogedik,,he he he

    ReplyDelete
  6. nak hadiah birthday canon jugak lah.. mcm mustahil je nak dapat :(

    suka lah dah ada camera best.. lps ni gmbr pun konpem cantik2..

    ReplyDelete
  7. cun..pasni gambar mesti da bomb pya..

    ReplyDelete
  8. semangatt okkk tengok camera nie.. sbb warna merahh dia tu sangat aaauuuummm!!! hehehe... btw congrats coz wishlist kamo dah dikecapi! alhamdulillahh.. :)

    happy fotogedikss dear! :D

    ReplyDelete
  9. omg..i love thisss!!!! cantik bangettt!!!!!

    ReplyDelete
  10. wowww cunnn tuhh...alhamdulillahhhhh

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers