Thursday, November 24, 2011

Wiken Yang Sangat Bizi...

Assalamualaikum.......

Hai semua.. hari ni last day keje..start esok sampai selasa insyaAllah...cuti... yeeehaaaaa...

1st nak gtau, wiken ni adalah sgt bizi... esok (Jumaat) nak kena bangun awal... BFF saya nak nikah lepas sembahyang Jumaat.. saya dikehendaki dtg awal sebab nak bawak dia gi mak-eup kat butik.. (Penang ni kebiasaan kalau org nak make-up kawin kena gi butik.. diorang x dtg umah..kalau dtg umah charge adalah berganda..)

Sabtu.. majlis resepsi berlangsung di The Summit Hotel.. saya juga dikehendaki datang awal.. nak bawa ke butik jugak tuk make-up.. pastu paham2 jer la yer... nak snap2 picture la.. itu la.. ini la.. majlis resepsi adalah pada sebelah malam.. tp, siang tu nak gi tolong ape yg patut... tak sabarnyeee...

Ahad.. nak attend 5 kenduri.. 3 adik beradik terdekat.. yang lain kawan2 abah & kawan2 mak..:)

Isnin.. insyaAllah.. nak gi Alor Setaq ngan kak Anida Othman.. nak gi kenduri kawin Aizuddin.. kawan sekolah kami nak nikah...pastu leh pusing2 Aloq Ketaq yer kak Nida..hihihi...

Selasa adalah rest jer kat umah... terapi minda, jiwa, badan yang penat 4 hari berturut2...:)

Sekian, laporan dari saya... :)

Selamat Bercuti untuk saya !!!!! :)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

13 comments:

  1. besnya...minggu ni saya pun ade kenduri kat perlis...back to nature lagik....suke pegi araustralia

    ReplyDelete
  2. wah..bestnye cuti.sis, leh la sy terjah sis kat penang.hihi~

    ReplyDelete
  3. amoih sakan..aturcara....padat...jumpa bonda hari apa?? xda pun dalam jadual?? :P

    ReplyDelete
  4. La Dolce a.k.a Yani ~ wah..bestnye jalan jauh.. tp, perlis panas kan..hihihi..

    ReplyDelete
  5. Khumaera ~ kamu dtg penang area mana dear? insyallah.. kalau ade kelapangan nak jugak jumpa kamu yg sweet2 like gula2 kapas tu..hihihi...

    ReplyDelete
  6. bonda amani ~ hihi..sakan kan.. jumpa bonda adalah P&C.. xleh kabo2..nanti kena kejar ngan paparazzi..hihihi..:p

    ReplyDelete
  7. sukala muka kamoo time ni..glowing glowing shining gitu

    ReplyDelete
  8. shuuuuuu... mai loq staq jgn lupa singgah kt cambest. kalau lah dpt jumpa blogger faberet cambest ni.. weeehuuuuu... kalau shu dgn kak nida mai, nk bg spesel gift! hehe

    p/s: knduri kt aloq staq kt area mana shu? slamat bercuti2

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti Shu...
    Byknye kenduri..cemane nak diet neh..
    Yun pun ade 2-3 kenduri nk kena pegi wiken neh...hancus la dietku..

    ReplyDelete
  10. bessnyer nak pi jenjalan...sambil menyelam sambil minum airlaaa

    ReplyDelete
  11. wahhh memang bz habiss nehh...

    owhh shu memang ler kat kedah haritu pon sama...kena makeup kat butik dia..tu yg buat pengantin lambat..huhuhu sebab tu la i kedaung nak tulis pasal entry adek i tuh..hahahaha takut mention situ dia terbaca kecik hati pulak kannnn....huhuhuhu

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers