Wednesday, November 23, 2011

WORDLESS WEDNESDAY ~ BLOG HEADER


Nak letak camni kat HEADER... tapi, nape dia jadi kecik cam kat atas tuuu?? dah banyak kali cuba..tapi, xleh...mencik la...huhu..

Anybody???? please help me..yang pandai buat header tu..pleaseeeee...........


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. NI SEBAB HEADER KAMU X IKUT BLOG WIDHT.
    Lebar header should same ngan lebar blog.
    nak tahu lebar blog, gi DESIGN > TEMPLATE > CUSTOMIZE > ADJUST WIDTH - kat situ ada 'entire blog' yg diberi dlm unit pixel. so, bila kamu wak header, make sure lebar picture kamu sama dgn pixel lebar blog.

    ReplyDelete
  2. tak nak komen header tp nak tegur muka kamu flawlesss gt..cantek

    ReplyDelete
  3. part nie memang sangat2 menguji kesabaran... hehehe.. owner blog kene pandai godek2 kat HTML codes under HEADER.. kat situ cuba carik width and adjust margin gambar or your header margin.. try out keh!

    ReplyDelete
  4. time upload tu kan ada kt bwh2 tu dia bg options..kak try pilih2 kt situ untuk bg dia dok kt tgh2..tp selalu saya buat kalau jd camnih sbb saiz...

    ReplyDelete
  5. selamat menggodek code2 yang ada..kekekkeke

    ReplyDelete
  6. betul kata ina tuhh ;) kena kasi satu hari dok telek bendalah tu...grerrr

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers