Monday, November 29, 2010

Ni la akibatnye kalau anak xnak kat orang....

Ni nak cite pasal si musyuk masham Qaseh tu.... lawak pon ade gak...hahaha...

Qaseh skrg ni dia xnak kat org tau... kami yg close ngan dia pon dia xndak... kadang2 tu ikot mood dia jugak..kalau dia kenyang & x ngantok... ade chance la dia nak kat kami... kadang2 tu.. dia xndak langsung... wat la camner pon.. dia akan keluarkan suara dia yg loudspeaker tu.. 1 taman leh dengar.... penah sekali org sebelah umah mai tengok ape jadi kat budak musyuk ni..nangis kuat sangat.... prihatin sungguh jiran tu...:-) bagus....

kalau korang dukung dia..jangan la bagi nampak muka mama dia.. confirm dia akan bukak sound...hahaha... nape erk jadi camtu... ade org cakap sebab dia breastfeed.. tu yg dia xndak kat org..yeke?????

Ada 1 malam tu.. masa tu saye baru balik dari umah kak purple... mama dia nak mandi.. papa dia besa la.. ngan PS x abih2... saye dukung2 bawa round 1 umah..time tu dia ok jer.. xde nak merengek pape... sekali mak dia kuar pada bilik nak masuk bilik mandi..dia suda nampak mama dia.. terus dia bukak sound... xnak berenti plak tu...

Then papa dia pujuk2 pon dia xnak berenti nangis... korang tau ape yg papa dia wat untuk bagi dia stop nangis???

korang tengok ni....

PB201082
nangis..nangis..nangis.. xnak berenti...

so, papa dia wat ape tau....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

PB201072
haa...amik kau... nak kasi dia berenti nangis.. kasi skodeng mama dia tgh mandi.. bertuah punya anak...hahahaha... terus senyap ok..bila nampak mama dia...Qaseh....Qaseh...

pastu senyap la dia....

PB201079
tengok...wat muka x bersalah plak... adoi....

Saye nak tanye korang ni...Sampai bila erk kalau baby yg xnak kat org ni... ke nanti dia besar skit dia dah nak kat semua org... ke camni sampai bila2 ????? susah tau kalau camni... kan !!! kan !!!

Apa2 pon Acu sayang sangat kat Qaseh ok... :-)



1st Time ni...:-)

Ape yg 1st time ni????? hihihihi...:p

Adui...kecoh la kamu Siti Shuhadah....sebenarnye camni..sabtu lepas 1st time saye bawa Mr.Fairuz attend kenduri ngan saye...hahaha... itu la yg sebenarnya....hihihi...

Sebelom ni saye x penah gi kenduri ngan kekasih hati tau..ni la 1st time...

Actually, pengantin ni kawan lama saye... aritu kitaorang berjumpa masa si pengantin ni nak kasi invitation card... kebetulan time tu Fairuz ade ngan saye sekali...so, dia jemput sekali Mr.Fairuz la...x sangka betul, masa diorang bejumpa ramah sungguh diorang bersembang.... cam dah kenal lama..:-).. bagus tu...

PB271137
Baru sampai..kasi tangkap 1 gambar dulu yer sayang...:-)

PB271134r
Pengantin ngan kitaorang.....alahai...Fairuz x ready lg la...terpejam la plak...

Seyes....baju pengantin perempuan sgt cantik... berkenan sungguh... colour sangat menyerlah...ni yang wat saye x sabaq nak kawen ni..hihihihi....

Sempat tanya pengantin... ambik pakej butik mana... dah agak dah..kalau kat penang ni... Jalinan Kasih la... mmg ternyata..Jalinan Kasih baju2 diorang sgtlah gorjes... confirm...wedding saye nanti nak ambik pakej kat situ...:-)

PB271133r
Pengantin lelaki dengan myLove Fairuz.... ambik berkat skit yer sayang...:-)


PB271132r
Pengantin perempuan ngan saye...pon nak ambik berkat ok...Fuhh..fuhh..amin....:-)

To YUS & AKMA.... Selamat Pengantin Baru.. Moga Bahagia Hingga Ke Hujung Nyawa....:-)


Note : My Fairuz actually terkenal ngan sifat pemalu giler..tp, lately ni...dia dah leh menyesuaikan diri...walau dimana dia berada.... sape yg ajar tu??? hihihihi...Bak kata Nabil....Lu Pikir La Sendiri...:p


Friday, November 26, 2010

Ada lagi la...hihihihihi....

Ada lagi cite pasal my birthday..hihihi...lupa suda... Saye de terima Kad dr mereka2 yg saye cinta..... Antaranye ialah...

PB120931

PB120930

Kad ni dtgnye dari someone yg saye sayang sangat... tau x kad ni sampai ngam2 on my birthday.... pandai sungguh si penghantar kad ni set timing...orgnye ialah... tak lain & x bukan.... My Lovely Sis.. Anida Othman....thanks kak Nida... sayang kamu ketat2 ok....Ya..moga ukhwah kite sentiasa mekar semekar2nya.... meh sini nak peluk2 skit...hihihi.. xpe.. 4 DEC ni kite jumpa lagi erk....miss u so much dear...:)

OK, Kad seterusnya...hihi.. bajet mcm la byk kad yg dia dapat...hahahaha..

Yg ni saye agak terkejut....pasai pa tau...
meh nak cite...

Pada suatu pagi 11NOV.. masa tu saye kat opis...masuk 1 SMS...

"Salam Shu, happy birthday to u.. ikhlas from kak Riz (Along Lisa/Suriaamanda)"

Terkejut seyh... tetiba along lissa msg saye..hihihi... terharu giler ok... x sangka along lissa wish birthday kat saye..hihihi....

2 hari lepas tu.. sampai plak 1 kad dari Along lissa Kak Riz... Aduhai..lagi la terharu ok...kalau kak Riz baca blog shu ni...ataupon Lissa... tolong sampaikan kat kak Riz yer.....shu nak cakap.. Thanks kak Riz.. ingat jugak kak Riz kat shu erk..... sayang kamu ketat2 jugak....

PB261131

PB261130

stay cute ~ rasanya mmg dah cute..hihi...
happy always ~ mmg tgh happy dah ni..InsyaAllah..akan selalu happy..:-)
be strong ~ I hope..tp, rasanya dah strong dah ni...
moga cepat dapat jodoh~ Jodoh dah dapat..tinggal nak langsung jer..hihihi...
Friends Forever ~ Ofcoz....:-)

kalau korang nak tau..along lissa...sejibik muka cam fara Fauzana..ala si fafau tu... seyes...hihihi....

Thanks semua.... Bertuah saya dapat kawan2 yg baik2 belaka....all of u.....:-)



contest :: kids & baby photo contest

Salam & Hai semua....

Contest saye kali ni di TAG oleh mak buyung kite Lissa @ Suria Amanda...:-)
thanks Lissa...ingat awak kat saye yer...

& penganjur untuk contest ni adalah Cik Safiyyah...

Dan silalah tahu hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.


As usual... model saye adalah si budak tecik busyuk masham debab banyak akai ni....
PA250861
Qaseh Hurin Intisyar
7 Bulan

Mereka2 yg saya ingin TAG ialah...

-Ibu Zahra Sofia


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada tuan penganjur jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)

Selamat mencuba & gud Luck !!!!!!!!!!!!!

Projek Malam Jumaat...:p

Fuhhh...tajuk x hengat....:p hahahaha...

Actually projek ni nak wat malam rabu.. tp, tergendala akibat roh malas masuk dalam badan..hahaha...

Ni ha projeknye... membuat karipap... balance daging raya korban baru ni... mcm2 menu dah kami wat...punya nak perabih daging2 korban dalam esbok tu...
v
v
v
v
v
v
v
v

PB251120
Balik jer keje..tgk intinye mak dah siap wat... sian mak..tunggu la adah balik..kite wat same2...

Ok..part inti dah siap... pas maghrib..pakat bersila dua2 org..anak beranak.. mak tolong guling2 doh(betul ke ayat saye ni..hentam saja lah)...saye tolong kacipkan karipap lam acuan....
v
v
v
v
v
v
v
v

PB251121

dan....

v
v
v
v
v
v
v
v

PB251123
ini lah hasilnye.... yg terburai tu..wat2 x nampak k...:p
v
v
v
v
v
v
v
v
v

PB251124
bila dah siap... moh la kite goreng itu karipap....jaga2..minyak panas tu... meletop kang hilang 1k...:p


Tara....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

PB251129
siap suda... saya namakan Karipap Daging Qurban Edisi Anak Beranak....comel2 cam tuan yg goreng tak??? hihihihihi....

Bila dah siap..tunggu lagi...kasi ngap la...

PB251128
:-)

Makan karipap ngan Tea O panas...sambil tengok cite Kum Kum @ 104.. seram beb....


Note: Nak ucap HAPPY 14th BIRTHDAY to my nephew yg sulung...blajar rajin2 k... sayang kamu...:)




Thursday, November 25, 2010

Last Day With kak Neena & Abg Nuar @ HR Hotel

Masa kak neena kat Penang aritu.. next daynye..kitaorang gi terjah bilik diorang..hahaha....

Nak tau ape kitaorang wat kat bilik kak neena?? meh sini nak sharing2...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
kitaorang pakat berkelah sambil hirup udara yg segar kat balcony bilik kak Neena...
Kak Nida bawa mai buah pelam & Garam Belacan(kuah rojak la)....hihihi...
Jom layan pic2 dibawah....

some of pic saye cilok dari FB kak Nida & Titin..tq sis...
Time ni kitaorang baru sampai..

154305_169586406404839_100000604416147_471246_2576762_n
hubby kak nida cakap.. kitaorang macam nak gi melawat org sakit kat spital jer..hihihi...

76959_169586669738146_100000604416147_471257_7989573_n
kak neena yg tolong kupaih....:)

untitled
sedap ooo menyicah ni... yg x suka menyicah dah jadi suka..seyes sedap...nyumm..nyum...

ohh... ade lagi menu yg kak nida bawak....


Tara...

76497_1608809093586_1036967180_1629316_2091626_n
Laksa...my favourite...:) & nampak x ujung tu ade samosa... haa.. tu cik titin bawak...ada pulut udang gak.. tp, da abis da....hihihihi...:) sedaaaaaappp....

Sedang asyik melepak kat balcony..tetiba hujan turun ngan lebatnye...kitaorang ubah semua masuk dalam..& lepas tu..org yg sambung menyicah is Mr.Op & Gjal.. suker sungguh depa ni menyicah no...hihihihi....

Lepak jap sembang2... it's time to say bye-bye... huhu...sedey2..

PB140987
last pic kitaorang ngan kak neena...

Seyes..mmg sedey.. pulak tu bila masuk keta kak nida.. ade plak lagu sedey uji rashid & hail amir..huhu..lagi la sedey... tp, xpe... Ade masa & kesempatan.. kite jumpa lagi yer kak neena.... miss u so much...

Berakhir sudah kisah pertemuan kami & my birthday celebration....

Tunggu cite tahun depan plak yer.. Daaaa...:-)


Wednesday, November 24, 2010

Get Well Soon Abg Nuar.. Be Strong Kak Neena...

150517_1608756172263_1036967180_1629114_3630805_n

To Abang Nuar a.k.a En.Teman... GET WELL SOON...
To Kak Neena.. Be strong.... Allah sedang menguji kamu berdua.... pasti ade hikmah disebalik apa yg berlaku.....

MISS U KAK NEENA.....jgn sedey2 k... Kami semua doakan yg terbaik tuk kak Neena & Abg Nuar.... InsyaAllah..Amin....

note : Suka ngan tis couple... so sweet & romantik....:)

Tuesday, November 23, 2010

Mak !!! Kuatkan Semangat....

Salam & hai semua....

Hari ni saye berehat2 d umah saje...actually saye keje rini..tp, xde mood..ambik EL..

Semalam.. seharian saye gi GH (General Hospital) Penang.. Temankan mak saye yg ade appointment di Pakar Mata...kuar umah jam 6.45 a.m. sampai 4.50 p.m. baru semuanye setel... kalau nak diikutkan saye mmg nak naik angin jer masa kat hospital tu... service dia.. Ya Allah... lem*** nak mam***... tapi, sib baik saye leh bersabar...

Lepas 1 doctor ke 1 doctor diorang bawa mak saye jumpa...& finally they decide..my mom kena wat operation pertengahan bulan Dec nanti....actually my mom ade Kencing manis... & effect kat mata.. makin hari mata mak makin rabun... cian mak... previous mak dah selalu gi buat laser kat Hospital Bukit Mertajam.. & at the end doctor kat sana cakap..mata mak dah x leh di laser lagi... pasal banyak pendarahan belaku di belakang mata.. diorang refer kes mak ke GH Penang...

Mulanye mak xnak operate..tp, doctor bagitau..kalau x buat mak akan x nampak langsung...huhuhu.. bila dengar jer doc cakap camtu..macam nak luruh jantung saye.... so, kitaorang decide..mak kena gak wat operation tu..

Pas buat pembedahan tu... mak kena dimonitor betul2..

1) Mata mak x leh kena cahaya matahari
2) Mak x boleh wat keje berat
3) Mak x boleh berada di tempat tinggi.. contoh Genting, Cameron or naik flight untuk tempoh 2 bulan.. kerana diorang letak oxsigen dlm mata mak... aduh..saye pon x paham la... tp, yg pasti mak x leh kemana2...
4) Paling penting, oleh sebab mak ade Kencing manis... pas wat pembedahan mata mak senang terdedah dengan kuman... so, mmg kena monitor betul2...saye takut la... takut x dapat jaga mak ngan sebaik mungkin...huhu...

saye kesian sgt ngan mak... banyak penyakit dia kena tanggung... masalah tulang belakang dia pon x settle lg.. ni plak pasal mata..
Ya, Allah..kesian nya kat mak..:((

Saye tau mak takut sgt nak wat pembedahan tu... saya janji saye akan beri semangat kat mak... saye akan sentiasa berada disisi mak nanti...

Kalau korang dapat tengok penderitaan mak saye... baru la korang paham... semalam, mak nak minum air... xnak suruh saye buatkan... dia nak wat sendiri.. at last..habis tumpah semuanya...sebab mata dia dah x berapa nampak.. lepas saye tolong tuangkan air tuk mak...saye lari masuk bilik..saye nangis puas2... sebab saye kesiankan mak.... tp, saye xnak mak nampak saye nangis... nanti dia akan nangis jugak & xnak wat operation tu... saye perlu kuatkan semangat dia....

Doctor pon de cakap..pas wat pembedahan tu.. diaorang x guarantee mak akan sembuh 100%... apa2 pon mak perlukan semangat dari kami....

Masalah tulang belakang mak, kitaorang dah x leh wat ape2... sebab kitaorang dah refer ngan specialist... mak boleh wat pembedahan tulang belakang.. tp, doc cakap byk risiko lepas tu... kami xnak nanti pas wat pembedahan.. mak x leh jalan langsung... now pon dia berjalan bertongkatkan saye... xpe.. biarlah camtu dari mak x leh jalan langsung nanti....& mak pon ade wat terapi tulang belakang seminggu 3 kali di Hospital Seberang Jaya.

Ya Allah.. sungguh besar ujianmu pada Mak... Kalau boleh biarlah semua penyakit mak tu saye yg tanggung... saye nak mak senang... :((

Saye nak keje pon dah xde semngat... rasa nak berhenti keje & jaga mak kat rumah saja.....


Sample Pictures

I LUV U MAK !!!!! AMPUNKAN SEGALA DOSA ADAH PADA MAK SELAMA NI.......

Pertemuan Pertama & My B'day Celebration...

This is auto published ~ saye cuti lagi arini...nak spend time with
MY BELOVED MAK..............
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pertemuan Pertama & My B'day Celebration...


Dalam diari saye.. 13 Nov 2010 saye dah setkan HARI YG SGT BAHAGIA bagi saye...saye x kan lupakan hari itu.. bagi saye hari itu adalah hari yg paling happy... terlupa sekejap segala masalah.... :)

Actually pada hari tu... kawan2 blogger saye Kak Nida, Titin & Wina ada wat my birthday celebration... thanks korang.. terharu sangat....

Kebetulan pula on that day Kak NeenaAnuar & Haidi dtg Penang... so, meriah giler u olls... wat pertama kali betemu & bertentang mata ngan mereka...



~Kronologi 13Nov~


Bangun seawal 7.00 a.m. saye x dapat tido nyenyak malam tu... myb sebab excited nak jumpa kak neena esok hari... dalam kul 9.30 kitaorang gerak berkonvoi 2 kereta... saye ngan MyLove Fairuz... Cik titin & en.tunangnye... 10.30 kitaorang sampai airport... terus dapat call dari kak neena... ngam2 kitaorang sampai..kak neena pon sampai... so, cari2 mana kak neena ni... tetiba dari jauh ternampak sorang awek cun kat ujung sana... terus tinggalkan myLove kat belakang... excited beb nak jumpa kak neena... hihihi... Peluk cium ketat2 dulu... bila da puas.. baru la kitaorang gerak.....

Around 11.00 a.m ~ Destinasi pertama kitaorang adalah ke Fort Cornwallis, Esplanade Padang Kota Lama & Town Hall... cuaca aritu sangat baik.. ngan langit biru... awan berketol2.. angin sepoi2 bahasa... bagaikan menyambut kedatangan kak neena & abg nuar...

Berposing sakan kami aritu... bukan senang beb nak berposing ngan kak neena..pulak tu cameraman dia abang nuar....hehehehe....

Ok, meh tgk gambar plak... FYI, semua gambar adalah dari titin's camera... saye malas nak bawa keluar camera cap ayam saye.. sebab xleh nak menandingi camera diorang....hehehehe... one day kalau de rezeki nak jugak camera cam diorang...insyaAllah..Amin...:)

73119_1608755292241_1036967180_1629109_2315899_n

me in action..panas giler time ni...

149126_1608755532247_1036967180_1629110_511667_n
model of the day...:-)

150517_1608756172263_1036967180_1629114_3630805_n
neenaanuar..:)

148598_1608752932182_1036967180_1629096_3752841_n
me @ esplanade

Lama gak kitaorang parking kat sana..... dalam kol 1 lebih baru la kami gerak ke tempat lain.....

Destinasi seterusnye... perut dah berkachin kachin....so, kitaorang mau berkandaq sat no... hihihi... destinasi Kapitan's Nasi Kandar... masing2 order Ayam/Kambing Beriyani Claypot...giler sedap beb.. pic xde..sebab masing2 dah kelaparan... kalau ade pon kat camera abg nuar.... x sabar nak tgk..hihi...

Pas perut da kenyang... kitaorang jalan2 kat Little India...perut da kenyang..kena kasi exercise skit..hihi....Kak neena nak wat Henna... so, kami2 temankan kak neena.. at the end..kami pon terjebak sekali ngan Henna ni.... hihihi...

PB130949-1

henna ready....

PB130947-1
the only pic yg mylove capture from my camera..:)

(below pic also from titin's camera..thanks titin for the cilok...:p)

Collages36
1 tangan RM15... ok la.. tapi masa deepavali baru2 ni saye tgk diorang wat promosi RM5 jer 1 tangan.. giler cantik... tp, promosi tu da tamat pon...:)


Ok... pas semua dah settle... it's time to check in @ HR Hotel... for kak neena & hubby jer la yer..kami2 x boleh check in lagi...not allowed ok...;p

Sangat teruja bila sampai HR hotel... bukan senang nak jejak ni.. bila dah de peluang.. gunakannye sebaik mungkin..:)

Joms layan pic... (pic2 berikut pon dr camera titin's.. as usual..)

150998_1608751932157_1036967180_1629091_3437893_n

awek batu keras bak kata cik titin...

148635_1608750092111_1036967180_1629079_3146432_n
model batu...hahahaha...

IMG_1901-1
auuuummmmmmm...:p

76519_1608784612974_1036967180_1629293_7241267_n
saye & kak neena...:)


Ok, time ni titin & en.tunang dia da gerak balik dulu.. sebab kul 6 nanti kitaorang ade small gathering kat Puncak Mutiara Cafe (PMC)..saye & mr.Fairuz stay kat sana lagi coz kitaorang akan bawa kak neena & abg nuar kesana....

Sambil2 tunggu kak neena & abg nuar bersiap.. kitaorang berlagak as tourism pusing2 hotel...giler syok tgk pool diorang... rasa cam nak terjun jer...hihihi... & jalan2 tepi pantai....best la korang jenjalan kat tepi pantai kat HR hotel..rasa cam ala2 Honeymoon u... oppsss...hehehehe....ooo..pic xde time ni...mood rileks2 bawah pokok sambil ambik angin laut...:)

Dalam kol 7 lebih..kitaorang gerak ke PMC... sorry kat korang semua..xspecially to Haidi....lambat skit sampai..coz Jem giler kat Gurney..huhuhuhu...

Sampai jer kat PMC.. gegak gempita la PMC ngan suara kami.... hahaha.. berpeluk cium la kami semua...oppsss.. gegurl saje erk...no..no..no..no...:)

Kat sana saye sharing2 makan ngan mylove... kate sharing is caring kan...;p... saye order Chicken Bolognese..Sate Ostrich & ABC Puncak Mutiara.. sedap hingga menjilat jari kaki ok...hihihiihi...

pic2 berikut saye cilok dari encik Haidi..thanks ya... saye suke sgt2..:)

DSC_4989

Jom makannnnn...

DSC_4988
sedapkan kak neena sate unta tu...:)

DSC_4977
opocot...encik tunang titin kena ketuk kepala..hihihi...gurau2 jer...

DSC_4959
Allah selamatkan saye.. Happy birthday to me....


Adegan suap menyuap dr birthday gurl....:)

DSC_4969
luv u kak neena..:)

DSC_4965
luv u titin...:)

DSC_4967
luv u kak nida...

DSC_4962
saaaaayang korang !!!!!!!!

DSC_4952
friends forever !!!!

korang...pic yg paling mahal ni..nak tgk x???? hahahaha....



are u ready?????

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

confirm ke nak tgk ni ????

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tada.....


DSC_4971
hehehe..no camera pleaseee !!!!!.....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


DSC_4972
hehehehe...speechless...jgn muntah plak tgk pic ni...:p


Malam tu saye mmg kena buli ngan diorang.... hahaha..paling x tahan diorang sembur saye ngan ape benda ntah.. cam salji tu..hihihi.. sorry saye xtau ape benda tu...mmg riuh 1 PMC ngan suara kami....hihihi...

sambil makan2...kitaorang borak2..mcm2 cite kuar malam tu.. termasuk la cite sedey kak neena kena rompak..sob..sob..huhuhu...:(... hope kak neena tabah hadapi semua tu.. Alhamdulillah..kamu selamat... cuma trauma lom ok lagi... get well soon yer dear... walaupon kamu sedey..kamu tetap nampak ceria & gorgeous pada malam tu.. thanks ya kak neena sayang....

DSC_4983

kiss & hug !!!

Jam dah menunjukkan kul 11 lebey... it's time to say bye bye...huhuhu...:( sedey sgt time ni tau.... sesi pelok2 cium lagi... best sgt malam tu..thanks u olllsss.... sayang giler ngan korang... hope pas ni leh berjumpa2an lagi k....

Yang lain2 pulang ke rumah masing2.. saye ngan myLove hantar kak neena & abg nuar balik hotel... sib baik time balik jalan da x jem..alhamdulillah....

Pas hantar kak neena balik..saye & myLove pon bergerak pulang.... ujan renyai2... saye bawa kete slow & steady jer.. xnak gopoh2... kitaorang balik ikot Ferry... & selamat sampai umah ngan jayanye...hihihi....

So, tamatlah cite saye.... conclusionnye... 13nov sangatlah happening giler... bila dipikirkan balik..rasa nak kembalikan saat2 manis tu...

Thanks to My Love Muhd Fairuz yg seharian temankan saye pada hari tu... TQ so much dear...& LUv u ketat2...:)

Aik..... nape gambar Haidi xde erk...huhuhuhu.....:(

P/s : Wina x dpt join kitaorang mlm tu.. tp, kami x lupakan kamu dear... kamu sentiasa di hati kami...:)....Next day, kitaorang berkonvoi terjah room 436..hihihihi... will story later k... hint tuk korang... garam belacan...hahahaha....




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers