Tuesday, August 17, 2010

Aku Dapat Kad Raya !!!!

Kad Raya ni bukan dari kawan2 @ sape2... ni dari MOUTH & FOOT PAINTING ARTISTS SDN. BHD.

Setiap tahun diorang akan hantar kat aku sample2 Kad raya... Sangat terpegun tgk hasil kerja diorang... Walaupon diorang dilahirkan tanpa kedua-dua belah tangan..tetapi, hasil kerja diorang tersangat la... SUBHANALLAH !!!!

Scan0118

Ditulis dengan menggunakan kaki...SUBHANALLAH....

Mesti korang pon ade dpt jugak kan....


P8172909

Nak hantar kat sape erk kad2 ni.... sape nak aku hantar kad raya kat dia... Sila angkat Tangan kanan !!!! ;-)



15 comments:

  1. oh..tolong la hantar kat Lisa..lama x dapat kad raya..paling banyak zaman sekolah dulu..

    ReplyDelete
  2. Shu Shinju: Nak 3.....ni ha dh angkat tangan ngan kaki skali ni...ha3....

    ReplyDelete
  3. Awal2 dah dapat kad raya bessnyer hehe

    ReplyDelete
  4. korang...kasi la address.. shu send kat korang yer...

    ReplyDelete
  5. dah berzaman aku tak dapat kad raya.. sms raya banyak ar dapat tapi tak best sebab sms raya tak leh gantung kat dinding..hehe. nampak tak aku angkat tangan nih? :P

    ReplyDelete
  6. shu...sy2....nk kad raya....
    dah lama tak dpt kad raya..

    ReplyDelete
  7. Tapak Kaki, Lady & miyoko ~ cepat kasi address..nak pos kat korang ni...♥♥♥

    ReplyDelete
  8. Malissa Mohd Zain
    No 98 Jalan TTJS 3/4,
    Taman Tuanku Jaafar
    71450 Sungai Gadut
    Seremban Negeri Sembilan.

    ReplyDelete
  9. Terharu gwa baca pasal alia.. Gwa kagum ngan semangat dia.. Kita kena support org2 mcm gini..
    Alia rawks..


    Antar kad kat gwa 1.. X penah wei dpt kad raya.. :p

    ReplyDelete
  10. cantiknya tulisan dia walaupun tulis pakai kaki.. saya yg menulis pakai tangan ni pun tulisan cam apa tah..hahaha..

    p/s: sekarang ni nak hantar kad raya mahal lah..50sen sekeping..

    ReplyDelete
  11. Lissa ~ shu dapos semalam.. tunggu kad tu sampai yer..;)

    ReplyDelete
  12. Gwa~kagum kan.. Gwa bagi la address... ada lg kad kat shu ni..;)

    ReplyDelete
  13. Deqna ~ cantik kan tulisan dia... kagum sgt...

    betul la deqna ~ kad da 50sen.. setem lagi..kalau sms 15sen jer kan..cepat sampai...hehe.. tp, setahun sekali jer...blh wat kenangan...;)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers