Monday, August 2, 2010

Giveaway from DINI

Salam Pagi & salam Isnin....

Pagi tadi malas sungguh aku nak bagun... rasa cam nak tido jer sampai matahari terpacak... tp, tu semua mimpi belaka..

Now. aku de tugas yg perlu diselesaikan...

Sebelum aku story kat korang pasal cite "PENAT" aku tu.. aku nak settle TAG from Lissa 1st...

Thanks yer Lissa..Ingat gak Lissa kat Shu ni yer... hehehe...

GA ni dianjurkan oleh...dni

k.. meh kita tgk syarat2nye..

1. buat satu entry mengenai giveaway ini..~DONE~

2. tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena tag...

~ Kak Nida ~

~ Wina XOXO ~

~ Lady Little Parlour ~

~ purplelicious-love ~

~ Kakiku Suka Berjalan ~

~ posh76 ~

~ Eynda Diary ~

~ titin ~

~ Beautiful Life-gjal ~

3. tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :

Penyertaan : http://____

Referral : http://_____ (link referral korang)

4. letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini.. kalau gambo ni besau sangat, kecikkan ye. hehehe.. ~DONE~

5. kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..
~DONE~

6. follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksaan. nak follow, follow. tak mo follow, no poblem..
~DONE~

7. dni tak janji dapat jejak entry korang secepat mungkin maka jangan merajuk ye.. (haha, jadi syarat gak menda ni ;p) ~OK DNI, NO HAL..HEHE~

Gud Luck for me !!!! ;))

5 comments:

  1. good luck dear! kalau memang jgn lupa share2 ngan akak yek! hehehe... :D

    ReplyDelete
  2. Thanks tag wina sis syu.. good luck for u ya sis

    ReplyDelete
  3. tq dear, sempat nanti lady join yer hehehe.. :)

    ReplyDelete
  4. alamak baru tengok la...hehehhe nanti sempat akak join k dear...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers