Tuesday, August 24, 2010

Farish pandai nyanyi lagu Korea

Jangan xtau.... Si Farish ni pandai nyanyi lagu Korea ok !!!!

Korang x percaye???? Tengok ni...



Sekarang dah percaye???? hahahaha..

Actually ni lagu yang dinyanyikan oleh Mak & Abah saye ketika diorang gi wat terapi tulang belakang kat CERAGEM... Jade Bed Massage...Since, mak saye ade masalah tulang belakang.. So, Mak saye gi wat terapi kat sana tiap2 hari..Kebiasaanyer, diorang akan nyanyi lagu tema CERAGEM sebelum memulakan sesi terapi... Si Farish ni dok ikut mak & abah saye tiap2 hari.. makanya, dia boleh hafal la lagu ni..hahahaha....

Note : Saye cuba jugak cari lagu asal CERAGEM ni kat YouTube.. tapi xde...nak jugak dengar lagu ni yg betul punya...:-D


6 comments:

  1. Pandai anak hang nyanyi lagu korea na....CERAGEM tu my father yang rajin pergi..kalu rajin buat leh awet muda...hehe

    ReplyDelete
  2. comelnye dik farish...tp, tak dpt tgkap lagu korea tuuu...hihihi..

    ReplyDelete
  3. aku pun dah terkena penyakit orang tua-tua tu.. muda lagi dah kena lower back pain.huhuhu

    ReplyDelete
  4. posh ~ yeke? shu wat sekali jer haritu..xde masa nak gi..sebab keje.. lagi 1 shu dengar yg berat badan lebih cam shu ni leh turun kalau wat treatment kat ceragem tu..

    ReplyDelete
  5. miyoko ~ haha..mmg xkan paham kecuali dengar yg original punya..hehe..

    ReplyDelete
  6. Tapak kaki ~ alololo..ciannyer..cepat gi berubat tau..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers