Monday, August 30, 2010

Nak Jugak Si Anak Dara ni...

Last week, aku temankan kak ipar aku bawa anak dia si Tasya "Aluuunnn" gi wat rambut... X agak2 tau si anak dara tu.... nak jugak berTreatment bagai... mengalahkan Acu dia....

Aku tgk anak sedara aku sorang ni.... dah terikut2 perangai ibu dia....kaki melaram... ni baru 6 tahun... esok2 ni xtau la camner...

Daripada yg macam ni........

v

v

v

v

v

v

210520101318

terus transform ke cam gini.....

v

v

v

v

v

v

v

P8280054

P8280053

P8280055

Dalam dok tgh posing-mosing boleh soh break jap..ingtkan nak gi minum ke makan ke ape... upanye gi masuk bilik touch up... ish..ish..ish...ape yg dia touch upkan tu x tau la...Aku layan jer anak dara ni nak posing.... mmg dah sah2 si anak dara ni giler posing.... geleng pala baba dia....

Note : Acu dia nak jugak transform rambut ni... bergantung pada budjet raya tahun ni..... Acu dia bekenan nak wat rambut cam sis neena kite... :)


5 comments:

  1. ala..ni permanent luruskan ke apa rambut dia..lagi sesuai curl yang macam gambar first tu la shu...

    ReplyDelete
  2. ALalaa manisnyer anak dara ni...kalau buat rambut cam auntiee neena lagi comei taw hehe

    ReplyDelete
  3. whoa.. kecik-kecik pun dah pandai melaram ek.. feminine betol.. muka aluuun tu macam muka acu dia je aku tengok.hehe

    ReplyDelete
  4. amboi..amboi..amboi..
    kecik2 pun da pandai ye...

    rambut dia yg first lg comel n sesuai utk die.

    acunye bile lg???

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers