Friday, August 6, 2010

BEAUTIFUL EYES CONTEST BY NJ-LENS


Contest datang lagi......

Kali ni.. contest dianjurkan oleh NJ-LENS ... sape2 yg nak order lense yg chantek2 & gojes2 tu.. silah ke blog NJ-LENS yer... mmg giler gojes ok !!!!

Nape aku berminat nak sertai contest ni... ini adalah kerana..ofcoz la aku nak menang hadiah tu.. & hampir 7 tahun aku berkecimpung dalam sesi memakai lense kaler maler ni.. macam2 kaler aku dah try...tapi, yg sesuai ngan aku adalah kaler grey & brown sajo... kaler2 lain agak x berapa nak sesuai ngan mata aku... & daripada mata aku ni clean & clear sampai la rabun tahap babun.. hehehe... & kalau menang leh la pakai mata baru raya nanti... hehehe....

Syarat2 penyertaaan seperti berikut:-

1. Be NJ-LENS follower.
2. Link and put NJ-LENS banner in ur blog.
3. Snap a close up photo of ur beautiful eyes with or without contact lens.
4. Edit photos are exceptable.
5. We only accept 1 photo for each entry.
6. Write about this contest in ur blog.Put NJ-LENS link in ur entry.
7. Put this Beautiful Eyes Contest banner in ur side bar.
8. After joining, leave ur name, email & ur entry link at this comment box.


1st prize
a pair of GEO contact lens (any design)
1 cute hello kitty lens case

2nd prize
a pair of GEO contact lens ( 1 tone design)

CLOSING DATE : 24 Aug 2010


Meh tgk pic mana yg aku pilih kali ni....

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


P2131256

anda pernah tgk ini gambar ?????? mesti pernah kan... biasa la... Aku ni xde la gojes sgt pon... sesetengah gambar jer nampak cantik..yg lain.. hampeh...so, Aku rasa ni jer la kot gambar aku yg agak gojes....hohohohoho...........hrp2 menang ler kali ni sebab Aku da jampi serapah dah picture ni...hahahaha....KECANTIKAN ADALAH HAK MILIK SETIAP INSAN ok....motif???????

Kawan2..kalau nak join meh la... mana tau...rejeki korang... menang leh la mencantikkan mata di hari raya nanti...;))


2 comments:

  1. Shu Shinju: mata yang chanteq dan menarik! All the best!

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers