Saturday, August 14, 2010

Semalam Yang Best !!!!

Salam...

Saya ade nk cerita nak kongsi ngan u olls semua..

Semalam kan saya ade mimpi sesuatu

Mimpinye camni...>>>>>>

Pada 1 malam tu, Saya berjalan di suatu lorong & tiba2 saya terdengar suara baby nangis..

Tetiba saya tengok ada seorang baby yg comel sangat kat tepi longkang..kesian kan !!!! & pd masa tu memang saya ingat ade orang yg x berperikemanusiaan dah buang baby yg sangat comel ni.. saya pon ambil baby ni dan bawa balik...

Sampai je umah.. saya bagi mandi & wangikan baby td.. u know what???.. saya happy sangat pada masa tu… & dalam mimpi tu yg bestnya.. saya siap bagi nama kat baby tu… nak tau ape nama baby tu?
Muhd Darwish Adrean.. so sweet!!! saya jaga baby tu & pada masa tu hidup saya..wah... sukar nk gambarkan camner..so happy..

Kalau korang nak tau, muka baby tu comel sangat.. bentuk muka dia bulat..putih gebu..debab2 jugak... so comel la...:)

Tetiba saye terjaga dari tidur... Dan apabila saya bangun ja dari tidur.. saya sedari itu hanyalah mimpi semata2...dan saya tersenyum sendiri...:)

x sempat habis pon mimpi tu...xtau apa kesudahan mimpi saya tu...:(

Saya x tau ape makna disebalik mimpi tu.. mungkin u all boleh bagi pendapat...

Muhd Darwish Adrean.. i’m gonna miss u so much..♥♥♥♥♥♥... Walaupun itu hanya mimpi.. tetapi ia meninggalkan seribu satu makna dlm hidup saya… nama tu mungkin saya akan berikan pada anak saya nanti.. InsyaAllah...hehehehe...

I wish.. my dream will come true…manalah tau kan..saya terjumpa baby & saya ambik baby tu tinggal ngan saya.. boleh x camtu???? xyah report polis.. kalau report polis baby tu x dapat kat saya...hehehe..


P6202124
baby tu ade jugak iras2 si comel Qaseh ni...:)



10 comments:

  1. Mimpi dapat baby.. mungkin tak lama lagi nak dapat lah tu kot.. InsyaAllah

    dulu kan sebelum pregnantkan Marissa, hubby selalu mimpi pasal baby, pastu tgk2 rupanya saya dah conceived.

    yelah... baby qaseh serupa mcm baby Marissa... they just like a twin...

    ReplyDelete
  2. Deqna...camner nak dapat baby tu...kalau lom kawin lagi...hehehe...

    Betul kan..Qaseh & marissa cam kembar... sama kan...:)

    ReplyDelete
  3. lar single lagi ker? sorilah tak view status lah pulak... lagipun tak khatam lagi blog shu nie...sori yer awak

    ReplyDelete
  4. shu! cepat naik pelamin! hahaha... :D

    ReplyDelete
  5. Shu Shinju: kul bp mimpi tu? kata irag klu dlm 12 ke pukul 2 -3 pagi....may be ada makana tersirat....tp klu aftr that.....mainan tidur jerk...walluhuallam....

    ReplyDelete
  6. kes buang bayi kena repot polis.. nanti bayi tu tak da surat beranak.. nak wat ic pun tak leh nanti.hehe

    ReplyDelete
  7. Kak Neena ~ nak naik skrg..tp, pengantin lelaki lom ready lg.. cari tengkolok x jumpa..hehe...

    ReplyDelete
  8. Kak Azzey ~ x ingt la kul brape... ohh.. camtu erk... baru tau..hehe..:)

    ReplyDelete
  9. Tapak kaki ~ tu la pasal kan.. tp, kalau kasi kat polis shu mesti x dpt baby tu... huhuhu...sedey...(wah..cam betul2 terjadi plak).. hehe..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers