Tuesday, August 3, 2010

Lubuk Jong.. Rindu Nak Kesana Lagi...

Bonjour bloggers2 kesayanganku sekelian.... Camner arini??? Ada ok ka???

Ingat lagi citer PENAT aku aritu??? Haaa...ni meh nak story...

Last sunday, kitaorang blogger2 TEGAR ni...(tegar ke???) wat gathering di Lubuk Jong, Sg.Sedim... Mmg happening giler... rasa cam xmau balik... hehehe...Kitaorang bertolak seawal 10pg ke sana.. konvoi 3 biji keta.. tp, sang kancil agak lambat sampai...kerana sang kancil ikut jalan lain..hehe... sang satria & cik city yg sampai dulu pi chop tempat...hehehe...

Masa sampai tu.. kitaorg rasanya yg terawal... biasa la... excited giler nak berendam!!! hehe...Da dapat "port" yg best..hampat tikar..misi sukat air sungai bermula.... tapi, cik sofia kita time tu x sporting... cian ibu... x dpt nak berendam... main2 air jer... Sib baik ade fyda kakak ipar aku.. leh la teman ibu sofia bergossip2 kat atas... ladies2 yg excited nak pi sukat air tu da selamat terjun...hahahaha...

Hari tu.. org yg paling sporting giler ialah Cik Titin kite.... pecah perut tgk aksi dia..hehehe... best sgt hang out ngan korang... kalau x sebab bulan puasa dah nak menjelma.. rasanya kita gi terjah lubuk Jong lagi kan!!!! Xpe..pas Aidilfitri InsyaAllah..kita plan lagi yer...;)

So, Let's photo tell the story tuk korang yer...;)

P8012667

tuan tanah yg agak seksi..hehe...

P8012666
cik sofia time ni agak kemamaian...

P8012668
apa kes ni????

P8012672
Cik Qaseh suda pandai renyeh....

P8012685
main2 air jer la yer kak nida & sofia...

P8012683
Cubaan mr.op dok tiup itik sofia yg dah kehilangan angin.. ni mesti kerja cik titin kita ni..hahahaha...

P8012696
ni la satu2nya makanan yg sempat kak ipar aku snap... ayam bakar kak nida... sedap giler beb!! aku sampai sekarang dok teringat ayam bakar kak nida ni...

Lain2 menu seperti Bihun goreng cik titin yg sangat sedap... nasi lemak kak nida yg super duper best.. cik pap & popia goreng kak nida.. & aku bawa sanwich tuna & telur...ohhh..tidak ketinggalan..aku bawa arang tuk bakar ayam..hahahahaha...

Seperti yg Kak Nida cakap.."SETIAP PERTEMUAN, PASTI ADA PERPISAHAN" lepas siap2 semua..kitaorang pon bergerak pulang....& selamat sampai semuanya..Alhamdulillah

IMG_9293

IMG_9292

Harap lepas ni kita leh together2 lagi erk..... luv u ollss....muaaaahhhh..

P/S : Gambar2 x berapa banyak sangat ambik..sebab masing2 seronok bermandi-manda..



9 comments:

  1. Shu Shinju: mmg blogger tegar nih....tegar berendam lagi tu!!! ni sume blogger2 belah2 utara ke Shu...?

    ReplyDelete
  2. best..
    mmg enjoy gilerrr.....
    lepas ni, kite g lagi ye....
    naik pelampung tuuu....gambo kite naik pelampung tayar lori pun tak dak kann....

    gambo tin naik itik tak de ke ek..hihihi...

    comel je Qaseh renyih tuu...lepas ni, tggu n3 drpd titin lakkk... :)

    ReplyDelete
  3. uwaaaaaa tak aci.. korang bergembira ya.. ahhaaha. tq for sharing story sis syu.. suker wina nengok... titin wat lawak erk kat saner.. tak per2 nanti klu jumper wina nk suruh dier gilers2 laks nanti. ehe... ala tngok si cofia tu.. cute toi ar.. geyam.. MR OP tu duk tiop aper la hahahaha... nice pic n strory sis (nada jeles menghantui)

    ReplyDelete
  4. ohhh serius rindu this moMent....giloss best...tgk itik tuh ingt tin dok beraksi ngan itik tuh...adeii putuih urat kentut dibuatnya ngan titin nieh......ekekekekekekke...
    pasni insya'ALLAH bukak posa lak k....
    loVe u oLLLs so Much

    ReplyDelete
  5. ayam tu macam best je aku tengok.. dah lama tak berbabyque ni..haha

    ReplyDelete
  6. ooooooo xpa2..nanti akak p berkelah kat kl plak..ngan bloggers kl.. :P

    ReplyDelete
  7. beb seronok lak aku tngk ko bermandi manda dgn bloggers Penang...semua mmg sporting...paling aku suker pose ceksi ko tu kelasss hehe

    Thanks sbb bnyk kasik info pasal Penang...next time buleh aku roger hang kalu pi Penang hehe

    ReplyDelete
  8. beb seronok lak aku tngk ko bermandi manda dgn bloggers Penang...semua mmg sporting...paling aku suker pose ceksi ko tu kelasss hehe

    Thanks sbb bnyk kasik info pasal Penang...next time buleh aku roger hang kalu pi Penang hehe

    ReplyDelete
  9. besttttttttttttt nyerrrrr.. kalau lah akak dekat... memang dah lama joint korang terjunnn sama nie! hehehe....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers