Monday, August 16, 2010

Mai, BUKA PUASA

Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna... agar dapat ku lalui dengan sempurna....lalalalala.... nyanyi cam Man Bai ngan Raihan tau..:-)

Salam tuk semua.. X mo monday2 blues k... chill skit.... ;-)

Meh nak story ngan korang pasal weekend saye...

Semalam, saye & Family berbuka puasa kat
Sunway Hotel


Dia punya food mmg mabeles... saye ni bertambah berkali2..hahaha... Kononnya puasa tahun ni nak control makan... ha sudah...lain plak jadinye... ok.. hari ni kembali pada niat asal... kurangkan makan...hehehe...

Cakap banyak xmo bulan2 puasa ni... let's picture tell the story...

P8152886

Our buka puasa kat sini...

P8112834

our food..

P8112839
our dessert..

P8152855
tgk !!! berselera mak & abah makan..

P8152869
abg saye & kakak ipar saye...

P8152876
cheer !!!

P8152859
tgk la si kecik farish tu posing... gediks kan..hehe..

Since my Sis In Law keje Sunway Hotel.. senang skit nk booking.. thru dia jer..pastu kitaorang dpt table depan ngan stage.. best dengar alunan music traditional dari pakcik2 ni...

P8152850



P8152879

P8152883
suka deco ni.. nanti saye kawin nak wat camni gak lah...;p

P8152884
tabiat baru dia bila bergambar....

Sebelum balik, kitaorang bergedik santai dulu...hahaha.... layan jer yer..

P8152889
saye x boleh nak bergambar sorang... si kecik ni nak jugak enterprem...

x caye..tgk ni...

P8152891

P8152897
yg ni pon...

P8152903
last picture sebelum balik...

P8152902

Ok, habis dah cite berbuka puasa semalam... mmg best giler... dapat diskaun plak tu..hehehe...

Tuk korang... ucapan dari saye....

P8152898-1
SELAMAT BERBUKA PUASA.... BERBUKALAH DENGAN BERSEDERHANA... & SELAMAT BERTERAWIH...

Note : Saye x publish gambar makanan sebab kesian kat korang..terliur nanti..hehehe...;p


16 comments:

  1. sis.. cedap tak... uwaaaa nanak.. ahahhah.. dah dekat tu ngan umah wina..wakakka

    ReplyDelete
  2. sedap dik... tapi semalam last promotion 50% diskaun.. hari ni sampai 9sept.. diorang wat kat Sunway CC Mall.. tp, back to normal.. da xde diskaun... pi la dik... boleh tahan makanan dia...:)

    ReplyDelete
  3. alorrr...shu, sampai semlm je ke....
    takpela..tggu thn dpn la lak..hehehe...

    comel si farish berposing..da pandai posing skang ni ye...

    Qaseh tak ikut ke...

    ReplyDelete
  4. yer la tin.. kalau hari ni sampai 9sept depan diorang wat kat sunway CC mall.. atas sunway carnival ..tgkt 4..tp, xde diskaun la..

    Farish skrg x leh pandang camera.. dia jadi gedik..hahaha... Qaseh x ikut.. dia dok ngan mama dia.. si Farish ni kan skrg dah 24hours dok ngan kami..tu pasal dia leh ikut..;)

    ReplyDelete
  5. bessnyer makan kat hotel..rugi kalau diet2 hehe

    ReplyDelete
  6. posh..mmg rugi kalau diet kan.. hehe...

    ReplyDelete
  7. best kan buffet memacam makanan ada.. :)

    ReplyDelete
  8. Lady ~ best... rambang mata.. xtau nak makan yg mana dulu..hehehe...

    ReplyDelete
  9. mesti sedap kan shu..ala publish jer la gambo makanan..x best la takde gambo makanan..

    ReplyDelete
  10. wah bestnye berbuka kat hotel2 ni...tp tu la kan kdg2 tak termakan plak dah kalau dh byk2 tu...rugi lak rase...tp skali skala ok pe bwk mak ayah kan...ehehe..

    ReplyDelete
  11. Shu Shinju: best2.....tp price blh tahan kannnn....ni sape blanje sape ni ek???? ramai tu.....hu3.....

    ReplyDelete
  12. aku jenis yang berbuka sikit je.. cukup dengan apam balik ngan kurma.. tak pernah pergi lak tempat macam ni.. tengok macam best je.hehe

    ReplyDelete
  13. Lissa.. sedap..sampai xmau balik la..dok makan jer..hehe..

    ReplyDelete
  14. Ratusiput ~ yer la.. niat pon mmg nak bawa mak abah jer.. sekali sekala kan.. apa salahnya..:)

    ReplyDelete
  15. Azzey ~ RM49.90.. tp, time tu ade 50% diskaun..kongsa kongsi ngan abg..kitaorg belanja mak & abah.. hehe...

    ReplyDelete
  16. Tapak kaki ~ wah.. jimat tul awak kan.. bagus la.. tp, sekali sekala x salah berbuka camni... tul x?

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers