Saturday, August 14, 2010

Salam Takziah....

Terpanggil untuk membuat entry tuk seorang blogger yg baru saja meninggalkan dunia yg fana ini akibat kemalangan jalanraya.. ZAZA

Aku dapat tau cerita ni pon dari blogger SI TEDI..

Maut x mengira usia.... Dia datang tanpa di duga...

Jap tadi de jengah ke blog Arwah Zaza.. ada 1 entry tu dia macam tau yg dia akan pergi buat selama2nya...Nak tau sila click SINI....

Berita kemalangan beliau anda boleh dapatkan di SINI...

Al-Fatihah utk Zaza... & Salam Takziah tuk keluarga beliau....Semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman....

Notaku : Sangat merasai kehilangan jika org tersayang pergi meninggalkan kita di bulan yg mulia ini..Ramadhan Al-Mubarak... & kedatangan Syawal juga....



10 comments:

  1. Salam takziah utk famili zaza...rasa sedih lak..

    ReplyDelete
  2. takziah pada family arwah dan semoga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman..

    ReplyDelete
  3. ya allah.. meremang bulu roma akak baca blog dia.... :(

    Al-fatihah buat arwah...

    ReplyDelete
  4. Shu Shinju: dpt berita ptg smlm dr blog sorang kawan......takziah utk family beliau & AlFatihah utk aruah...

    ReplyDelete
  5. aku ada komen kat entry tue soh dia berehat sekejap....tak sangka plak kan...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. sis2 sorry2 tadi wina silap post comment.. adoi2.. wina dah jengok blog zaza tue.. takziah buat keluarga... arwah pun ada sakit gak sis.. sakit tulang klu tak salah wina... cedih.. baca blog pown cedih.. toi sis seolah2 dia tau.. AL FATIHAH buat arwah..

    ReplyDelete
  8. Al-Fatihah untuk Allahyarhamha Siti Nor Izzah Shahdan dan semua yang telah meninggalkan kita.

    ReplyDelete
  9. Al-Fatihah buat arwah...terkedu akak baca entry last dia tu...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers