Monday, September 19, 2011

Chocolate Cake Saya Yang Saya Rasa Paling Sedap Di Dunia...hihihihi...:D

Now, suka sgt baking2 project ni... kalau boleh tiap2 ari nak baking...ahakkksss...

Lepas Orange Blended Cake aritu... ni lagi 1 resepi yang saya dapat dari Sue Sue Sui...thanks dear...

senang sgt nak wat...sambil2 baking..sambil2 gaduh manja ngan mak kat dapur... ahakkkksss..

Dan hasilnyaa.....

panas2 dari periuk pengukus...

sumpah sedap !!! tak caya tanya mak & abah kite... kak ipar kite pon dah mintak resepi dari kite....hihihi...

makan plak ngan mee rebus mak kite yang hot hot sedap tu.... nyummyyyyyyyyyyy........

sedapnyeeeeeeeeee.......

Kalau u ollsss nak resepi, tengok kat SINI yer..:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

5 comments:

  1. woohoooo berasapp tuuu.. mmg sgt2 marvellous! belum lg rasa ni.. hehe

    bertuahhh ler bakal encik somi yerr.. thniah ~

    ReplyDelete
  2. nk buat jugakk!!!! xkiraa.... ahahaha

    ReplyDelete
  3. adoi..dahlah puasa..tercabar keimanan betullah..

    ReplyDelete
  4. acu...kang akak request hat nie lak kang,.jenuh acu..kekekekek

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers