Monday, September 26, 2011

Mak Buyung Mengidam Nak Makan Chocolate Cake Saya...:)

Masa 1st time saya buat Chocolate Cake (CC) & publish kat FB, mak buyung ni terus teringin... dia cakap macam nak selinap masuk dalam computer nak terkam CC saya...hihihihi...

So, taknak menghampakan hati mak buyung ni.. saya pon buat la CC ni & jemput dia datang umah rasa...

Malam semalam mak buyung datang umah dengan encik suami & anakanda mereka yang mata boolat2 cam guli tu...:)

Alhamdulillah... dapat jugak saya lunaskan permintaan mak buyung ni...hihihihi...

Thanks kak Nida... sudi datang umah & rasa CC shud yang tak seberapa tu...:)

kakak sofia yg mata boolat tu...:)

tanya dia..sedap tak kek acu? dia jawap...TAK !!! :D

peace !!! :)

kakak sofia parking elok punya.....hihihihihi...

diorang rancak berbual...



aceh & sofia syiok layan maruku...:)

comel sgt dua2 org ni...!!!




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

7 comments:

  1. makyong kat sini majukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  2. terbukti sedap....LICIN Pirin kek acu....sedapppppppppp sngt

    ReplyDelete
  3. kakak sofia nampak ITAM....hahahahha

    ibu dia plak nampak cam tak bemaya.

    ReplyDelete
  4. kalau tak mak buyung nk ngidam gak ble tak...ehehe...mesti tambah sedap maruku tu :)

    ReplyDelete
  5. berkongsi titbits..yer mmg comel..kem salam anida yer..akakpun rasa nak mengidam gak la..huhuh tapi jauh

    ReplyDelete
  6. comelnyeee dak kecik sofia tuuu...

    OMG..OMG...ngidam kek coklat shu gak niii...

    nk wat camne????

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers