Wednesday, September 21, 2011

SALAM AIDILFITRI

Assalamualaikum....

Dikesempatan ini..saya ingin memohon sejuta kemaafan andai saya tersalah bicara.. terkomen yang pedas2.. tersentapkan perasaan korang kat mana2.. harap diampunkan yer...


Semoga dengan kehadiran Aidilfitri kali ini.. membawa keberkatan buat kita semua...amin....

Saya akhiri dengan ucapan.......

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MAAF ZAHIR & BATIN...

Jemput datang kerumah raya ni...:)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

13 comments:

  1. salam aidilfitri untuk shuhada jugak....heheh

    ReplyDelete
  2. EID Mubarak, Shu... :)

    nk p umah shu...nk mkn puding keramel...

    ReplyDelete
  3. yani ~ tima kasih.. jemput mai umah yer...

    ReplyDelete
  4. tin ~ ala.. sedih..huhuhu..

    btw, tahun ni tak wat puding karamel..wat trifle jer..hihi...

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri & maaf zahir batin

    ReplyDelete
  6. salam aidilfitri & maaf zahir batin

    ReplyDelete
  7. Salam Aidilfitri.. maaf zahir batin buat kamu juga yer dear...

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dari mekchu sekeluarga

    ReplyDelete
  9. shu, selamat hari raya aidilfitri...maaf zahir dan batin sepanjang kiter berblog yerr

    ReplyDelete
  10. salam ramadhan.. jemput singgah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman saya mengembara di 46 buah negara .. :)

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya Aidilfitri
    Maaf Zahir Batin

    ~Faiz Farish~

    ReplyDelete
  12. shud..selamat hari raya..eid mubarak shu...

    sorry sgt lame xcontact2 shu..lame x jenguk2 blog shu..byk sgt hal shu..raya mane?penang ke?

    pose yg xpenuh tu ganti cecepat ek..heheh xpose penuh xleh raya la shu...

    ReplyDelete
  13. 1st time ke blog ni :) selamat hari raya ;)

    FarEast
    http://empayarcanon.wordpress.com

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers