Friday, September 23, 2011

Inginkan Percutian Terhebat !!! Bukan Ke Pulau Maldives.. Pulau Di Semenanjung Pon Dah Cukup Best Bagi Saya !!!!!!

Dalam banyak2 tempat kat dalam dunia ni...saya teringin sangat nak ke SABAH...

pic kredit to Amdan Martin..my engagement OP.. :)

lawak kan..banyak gi tempat yg best2 kat dunia ni... saya pilih SABAH jer.. nape erk? saya pon taktau.. dari dulu sampai sekarang saya teringin sangat nak ke sana... nak ke kaki Gunung Kinabalu...tapi, sampai sekarang belom tercapai lagi hajat tu... insyaAllah...jika diberi kesempatan, rezeki lebih & panjang umur..boleh la saya terjah kesana.. lagi pulak pulau2 kat sana cecantik kan !!! bawak mak+abah sekali...waaa...mesti syiok kan... :)

Gunung Kinabalu (thanks google)

Mabul Island (thanks google)


Sapi Island (thanks google)

Sipadan Island (thanks google)



Note : kalau tak saya dah jadi org sabah la 5 tahun dahulu...hihihi...:p





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

13 comments:

  1. kak mimi pernah gi sabah dan nak pegi lagi..2 kali berturut booking sabah AA dah dapat 0 fare dn dh bayar pun ..tp ada je halangan..untuk honeymoon cuti tak dapat...second time tarikh akan datang bulan 2 sama ngan tarikh bersalin...takpe ada masa lagi Insya Allah...seronok sabah ni...makan seafood sedap..dan pulau cantik..akak pernha gi manukan island KK

    ReplyDelete
  2. yes, sabah one of best place!!! nak gi sabah lagi!!

    ReplyDelete
  3. akak..pegilaaa mabul..saya dh pegi dh ngan kwn2 baru2 ni...ni rasa nk pi lg...bg saya mabul adalah pulau yg paling cantik....i miss mabul sob2.... :)

    ReplyDelete
  4. akak...saya syorkan pegi mabul.....saya penah pegi mabul..memang best....i miss mabul heheheh :)

    ReplyDelete
  5. Santiknye view kat sane...
    Boleh la Shu p hanimun nt..


    p/s - Shu kawen bulan bape? Jgn lufer invite erk.. (muke x malu :P)

    ReplyDelete
  6. ini konpem dpt gi honeymoon kat sabah ni nanti.. dun worry..

    ReplyDelete
  7. next plan akak pn teringin nk g sabah.cantik kan...dahlah naik kapal terbang pn tak pernah.ehehe..

    ReplyDelete
  8. apa kata kumpul duit..dan pi hanimoon kat sana :)

    ReplyDelete
  9. laut kat pulau2 kat sabah..walaupun nampak panas..tapi air dia sangat sejuk..akak siap menggigil mandi...

    ReplyDelete
  10. harus pegi HANIMADU kat sana.....
    mula dr sekarang MENABONG ...ekekeke

    ReplyDelete
  11. sgt2 cntik....nk pegi jugak.....

    terpaksa hanimadu dlm negara since encik tunang takleh kua dr neg malaysia....

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers