Wednesday, June 27, 2012

Wordless Wednesday ~ Si Dia Mengganggu Malam-malamku....

=)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, June 26, 2012

Celebrate Birthday Mak Yang Ke-57 Di.......

Kami celebrate birthday MAK kat Hammer Bay malam tu....best sangat dapat berkumpul 1 family.. bukan senang nak kumpulkan semua....

Jom layan gambo jer la... kite malaas nak karang panjang2...hihihihi...

Yang penting malam tu..kami HAPPY !!!!!!


























 p/s : dah sign !!! happynyeee... Alhamdulillah..Syukur.. Rezeki saya...=)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Dia Dah Kalahkan Saya !!!!!



Mana aci anak sedara lagi TINGGI pada mak sedara... aiyooo...membesar bagai johan anak sedara aku yang sulung nih !!!!

Tapi, aku sayang dia..sebab dia sekepala ngan aku.. & lagi satu dia suka & pandai ambik gambo...& aku suka posing... matching cathing gitu....=)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, June 25, 2012

Assalamualaikum... Gud Morning Chenta Hati !!!



Inilah Chenta Hati saya yang sebenar-benarnya.... sayang MAK dunia akhirat !!! ♥




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Saturday, June 23, 2012

Selamat Hari Lahir MAK.....WE ♥ U !!!

Salam semua...

Hari ni 23 June adalah hari lahir mak yang ke 57... pagi tadi bangun jer dari tidur terus ucap kat mak..=)
Memandangkan semua ada ari ni kami nak celebrate birthday mak.. harap2 plan kami berjalan dengan lancar...


Kesihatan mak lately agak tak baik.. start dari bulan 4 aritu... mak masuk keluar hospital.. kesian mak.. selera makan mak pon dah kurang..badan mak pon makin menyusut... tapi sejak 2-3 ari ni aku tengok mak makin kuat dah.. makan pon ade berselera.. harap2 berterusan...


Mak !!! Adah doakan semoga kesihatan mak makin baik.. jangan stress2 k.. mak selalu pikirkan masalah orang.. tu yang kesihatan mak terjejas... sekarang ni mak pikir diri mak jer..pikir mak nak sembuh k... pedulikan masalah orang lain... kite pikir masalah orang..diri kite jugak yang merana... Aku sebagai anak perempuan tunggal dalam keluarga... adalah menjadi tanggungjawab aku tuk jaga mak... mak is my bestfriend !! apa2 pon mesti gitau mak...



Selamat Hari Lahir MAK!!! Semoga mak diberi kesihatan yang baik dari ALLAH... semoga MAK happy2 selalu... KAMI semua Abah, Abg Izal, Abg Zaki & Abg Zaid sayang MAK Dunia Akhirat !!!! ♥♥♥

Selamat Hari Lahir MAK......WE ♥ U !!!



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Friday, June 22, 2012

Cerita Basi ~ Jalan-jalan KL Lumpur !!!

Salam Semua...

Ni cerita lama dah..bulan 4 aritu... short trip to KL.. temankan kakak ipar saya meeting ngan client dia... since dia tgh memboyot... abang saya suruh saya temankan dia...dia tak kasi binik dia drive sensorang katanya... olololo..sweet sgt abang saya tu kan..=).. kebetulan plak abang saya dah ditransfer ke Bank Islam KL..xde sapa nak temankan dia.. jadi peluang saya jugak tuk berjimba..hihihi...

Trip kami weekday...pegi ari rabu balik ari jumaat... masa tu ade janji ngan Kak Mimy mama Fayel nak berjumpaan.. tp, tak sampai hajat sebab fayel demam..huhuhu...

Actually, xde wat mende pon kat sana...kami dok Presscot Inn Hotel kat Medan Tuanku, hotel penginapan abang sepanjang dia ditransfer ke sana.. memandangkan hotel tu dekat ngan shopping mall..maka saya ditugaskan meneman mak boyot shopping.. hehehe... tp, saya pon ade shopping sesikit... habuan penat...hahaha....

So, mari layan gambo yang tak seberapa ni...=)



dak ni sibuk je nak ikot..sampai ponteng sekolah 3 hari... not gud okey !!!!

masa ni kat Bukit Bintang...
  
motif bergambar depan maybank...mcm penang xde Maybank !!! hahaha...


mcm2 perangai orang saya tengok kat BB ni.. naik takot pon ade... huhu..
 
kat BB ni org Arab punyala ramai.. dah rasa dok kat negara arab plak... pom pang pom pang dengaq depa dok cakap.. dengan diorang pasang lagu arabnya.. dengan tengok depa menari bagai.. takotttttt !!!


pastu gi Pavilion... mak boyot muka penat... tu la shopping tak hengat...hihihi...
 Balik hotel masing2 penat konon nak tido... pastu perot rasa lapo... malas nak keluar suruh abg tapaukan jer... dia beli kat kitaorang Cheese Nan... giler sedap weeeeeiiii !!!!!!!!!!! orang2 KL mesti tau 1 kedai ni.. Cheese Nan yang sedap tu... mmg giler sedap... kat penang xde plak cheese nan sesedap tu...


ni ha... mmg sedap la... makan dengan kuah kima daging.. semangkok tu RM10.. mahal gilerrrr !!!!! tapi, sedap punya pasal tak kisah...=)


Malam before bertolak balik... ajak abang dinner kat kedai tu lagi... kali ni kami order...


beriani kambing...

ayam tandoori..

cheese nan..ofcoz wajib... saya balon sorang..

abang tak kisah..tiap2 minggu dia leh pekena... sebab dia keje sana kan...

muka kekenyangan+kepenatan... balik tu ingat nak tido jer sepanjang perjalanan..sebab abang yg drive.. dia ikot balik..cuti sabtu ahad kan... tp, xdapat..sebab abang bawak keta mcm F1... nak tido pon xleh..huhuhu...

Now, hati ni rasa teringin sangat nak makan Cheese Nan tu lagi... huwaaaaaaaa.....


ni la kedai dia... RSMY house of real beriani...

p/s: tekak Penang ni kalau pi tang mana pon mesti nak cari yang Penang jugak...hihihihi... takleh nak wat apa...




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Monday, June 18, 2012

URGENT !!!!!

- Set Bilik Tidur

- Mesin Basuh LG 12kg
- Peti Sejuk 1 pintu SINGER


Untuk dijual di area KUANTAN... tinggalkan komen @ PM saya ctshuhadah@yahoo.com jika berminat... TQ..=)
 
 
 
 
En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Thursday, June 14, 2012

PENANTIAN yang tersiksa sgt !!!! (tetiba nak dengar lagu ni...hehehehe...oppsss...:p )

Oh sangat tersiksa ok kalau kita dalam situasi "PENANTIAN"....huhuhu...



saya tinggalkan anda dengan (TANDA SOAL ???????????)


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

1 of my favourite activity di masa lapang......

1 of my favourite activiti di masa lapang......



seronok ooo main bowling..walaupon kadang2 bola masuk longkang... bola terpelanting ke belakang...hihihihi..tapi, enjoy sgt !!!! bola yang sesuai ngan saya adalah bola 10 @ 11...strike tu kadang2 jer... hihihi...

sape2 nak ajak saya main bowling jom la....=)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers