Thursday, April 1, 2010

AKHIRNYA..!!!!!!!!!!!!


Akhirnya terlunas juga hasrat hati nk tgk "ALICE IN WONDERLAND"....
Ermm..cite dia ok la... aku bagi 4 bintang setengah... x boring..
Tp, yg aku geram ni.. ade la hamba Allah ni..masuk panggung x reti nak dok diam.. bercakap jer ngan couple dia... bingit jer rasa... org nak tgk muvie..dia dok sembang.. dah la suara kuat.. eee... tension gak aku.. sekali aku x tahan... aku berdehemm..dia diam..kejap dia sambung balik.. aduyai....klu aku sound terus.. tah ape2 plk jadinye nanti.. sib baik x ramai sgt org dlm panggung tu.. last2..kami ubah seat... aman dunia...

Habis je tgk wyg, perut dah berTWIST.. jom isik perut... nak makan ape erk.. KFC & MC.D dah selalu.. jom mkn THE CHICKEN RICE SHOP plak... aku lapaq tergedik2 dah ni..hahaha... si Fairuz leh thn lg.. lgpn dia x berapa lalu makan sbb mulut sakit.. so kami order 1 set jer.. share sorang skit..wah.. cam romantik gitu.. cuma xde candle light je..hahaha... (tu en.fairuz yg ckp yerk)...

makan dah separuh baru teringat nak capture... ok la tu..

Nasi Ayam dia pon boley la.... xde la sedap mana sgt... sedap lg aku buat sendiri..hehehe....

Tpkan u ollss.. kali ni aku gi date ngan en.fairuz best sgt.. xtau plk nape.. cam berbunga2 jer rasa.. byk plak benda yg kami bualkan...sedaq2 dah dekat kul 10...

This weekend nak gi tgk wyg lg.. cite ape?


best tau cite ni... jom pi tgk nak???

7 comments:

  1. wahh...best..best sebab dh terlunas nak tgk ALICE.ehehehehe....pasepa shud tak mangket cekak pinggang kat org hat kua bcakap tu......eEKkekek..
    bukan apa tu, dia banyak benda nak habaq kat awek's dia...tu yg bcakap jaaa....sampai tatau tempat.....

    tgk shud n fairuzz riLEkss saja...dok layanz aLIce....dok sengap-sengap kan..bru blew menghayati alice owh ALice...bilaa laa nak p tgk nie....uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Wahhh.. bile lar my turn nak tengok alice lak! hari tu dpt tengok taman dia jerk! huhuhu...

    ReplyDelete
  3. kak nids,
    yg ckp kuat tu bkn si lelaki.. tp, si pmpuan...hehehe.. kalau cekak pinggang len dah jadinya tu..

    neena,
    cepat2..x pon beli DVD jer..tgk ngan e.teman.. ade privacy skit..hehehe..

    ReplyDelete
  4. hehehe... lady kalau nak makan nasi ayam sure pi makan nasi ayam hainan... tapi chicken rice shop pun not bad kan..
    :)

    ReplyDelete
  5. lady..
    ade dengar gak diorang kata nasi ayam hainan sedap... tp, xpenah try lg.. cam susah jer nak cari kat penang ni..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  6. haha...lain kali gi panggung bawak shotgun...
    tembak kat kepala kalo ade org bising camtu...
    setel...
    tapi tok jangka masa pnjang bawak kesabaran lagi ok....:)

    papepun da lama x tengok wayang.huhu...

    ReplyDelete
  7. bawak shotgun? hehehe...
    sy prefer sabar lg..hehehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers