Wednesday, April 21, 2010

Mari Mari Wat TAG...

Ari ni nak layan TAG jap... keja semua dah siap.. lega rasa.. cuma yg x settle lagi nak failing plak... aduyai... benda yg paling aku x suka wat ialah failing....heeeee... sapa2 yg rajin tu meh aku nak upah korang tolong failingkan jer... 1 fail RM1... boleh camtu???? kalau berminat contact aku pls!!!!!!!

Jom layan TAG ni.....



Bagitahu siapa dan link blog pemberi award ni.

Tag ni datangnye dari Purplelicious-Love@kakYus .. actually aku cam familiar je ngan kak yus... upa2nyer kak yus org kota kuala muda.. myb terselisih bahu kot..sbb aku rajin gi sana.. selalu kalau weekend sabtu @ ahad kami 1 family suka gi lunch kat sana.. sbb kat sana ikan fresh2.. pekena gulai(org utaqa sebut gulai yer) @ kari mcm2 ikan.. best ooo.. satu lagi yg aku suka bila time kita nak beli ikan or whatsover hidupan laut kat sana.. kita kene bisik ngan penjual tu.. org lain xkan tau berapa harga yg kita letak selain penjual tu...kalau price yg kita bisik tu penjual tu bekenan.. so, kita la pembelinya... cam best kan..!!! hehe.. abg aku mmg teror bab2 bisik tu.. tup2 tgk dia yg menang..hahaha...

Tudia aihh.. pjg bebenor aku story pasal kak yus & kampongnyer (promote nampak).. hehehe....

FIVE name that people call you

~ Adah (Panggilan manja family aku..)
~ Siti (aku start keje..member2 opis byk yg panggil nama ni..)
~ Paknon (time sekolah dulu.. start salah seorang ustaz(ustaz md. rodzi) panggil aku pakai nama bapak..terus melekat sampai la..
~ Shu (member adamaya..ehh..silap.. alamaya)..hehehe...
~ Siti Shuhadah (ha..ni scary sikit..bila mama aku angin ngan aku..dia akan panggil nama penuh...hahaha..siap la kau Siti Shuhadah)...huhuhu...

FIVE important dates in my Life

11 November - my birthday(catit yer..)
26 June - My mama birthday
06 October - My Abah birthday
07 August 2008 - ?????
20 February - Birthday MyMusang Berjanggut..hehe..

FIVE things that you done yesterday

-Aku siapkan Sales Report yg memeningkan kepalaku.
-Aku kena tolak keta abah yg xleh start..fuhh..penat beb..mau tercabut segala urat..
-Dinner ngan Family..makan Nasi Ayam Hailam.. Sedap...
-Bancuh susu tuk Farish.. sebab mama dia dah x larat nak wat.. tunggu ari jer nak meletop..hehe..
-Iron baju tuk 5 hari nak pakai dtg ofis.

FIVE favourite movies

-Avatar
-How to Train Your Dragon
-Alice in wonderlands
-Adnan Sempit
-Clash of The Titan

Ini yg top 5..actually byk lagi yg favourite ni...

FIVE favourite hobbies

-Karaoke
-men bowling
-blogging
-nonton wayang
-travelling

FIVE favourite places for vacation

-Pulau Perhentian (pantai yg sgt cantik & tenang)
-Pulau Redang (pantai yg sgt cantik & tenang)
-Pulau Tioman (pantai yg sgt cantik & tenang)
-Cameron Highland (sejuk & romantik jer rasa bila de kat sana..& one more thing..bila ade sana terus teringat cite AZURA... knp aku pon xtau.. & last..byk kenangan kat sana..)
-Genting Highland (sejuk sgt..suke..)

FIVE reasons you answers the survey

-Suka ngan TAG
-Terharu sbb ade gak org yg nak TAG aku
-Sayang kat org yg TAG aku..walaupon x penah jumpa.. x nak hampakan kak Yus yg susah2 mengeTAG aku.
-Tgh malas nak wat Failing kat opis ni.. so..mengeTAG la..
- ape lagi erkk...pendek kata aku SUKA lah....

FIVE persons to tag

-aRnida OtHmaN
-
Ms.TiTin
-
Lady
-
ZIE FAUZI
-
Dena Awanis

Siap suda... Yang kene TAG tu.. sila buat yer... hehehe....

Thanks Kak Yus... TAG shu..jgn lupa..nanti kita dating2 yer..:-)



7 comments:

  1. camner nak wat TAG ni???
    sy betul2 xfaham ni...leh tlg ajar x???
    TQ (^_^)

    ReplyDelete
  2. senang jer emy... copy semua soklan tu.. tempek kat blog & jawab.. senang jer...hehe..

    ReplyDelete
  3. AMOIH PANJANG LEBAQ SHU DOK PROMOTE NO..HEHEHEH LA YA KA..MACAM PENAH NAMPAK..ISH..NANTI KLU NAMPAK LEH TEGOQ HAI2 BYE..NO...NANTI KLU KAK YUS BALIK SANA..INSYA-ALLAH BERJUMPAAN LA KITA NO...

    ReplyDelete
  4. kak yus,
    promote tu penting....hehe...

    emy,
    my pleasure..:)

    ReplyDelete
  5. HEHEHEHEHE...NAMA saya pn ada dlm listing....tenkiu dear...

    ReplyDelete
  6. eh ada nama lady hehe tq nanti lady buat yer... tengah kumpul tag ni ekekeke...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers