Thursday, April 15, 2010

Get Well Soon Zahra Sofia

Salam....

Semalam kul 2.02a.m... aku dpt 1 SMS dari kak aRnida OtHmaN ...
Anaknye Zahra Sofia dimasukkan ke KPJ hospital...sakit ape aku x pasti sbb aku try call her so many time.. x dpt... tapi yg aku tau Sofia demam campak....

So, kite2 semua kat sini doakan semoga Sofia cepat sembuh k...


Sofia.. auntie shud RINDU sgt kat SOFIA....:(
cepat sembuh k....

5 comments:

  1. oh ye ker shu? alahai cian nyer! semoga baby sofia cepat sembuh... sampaikan salam pada Nid yer kalau dpt sms or call dia... suruh dia take care!

    ReplyDelete
  2. yer neena.. baru jer dpt call dia tadi.. baby sofia kena bengkak cantik.. tok dia ckp doc kata..sepatutnya sofia x boleh kena sbb dia baru almost 6mnths..antibodi dia x kuat kot.. insyaAllah shu call dia nanti shu smpaikan salam neena.. ingt ptg ni nak gi jenguk dia..insyaAllah...

    ReplyDelete
  3. lahai siannya..dah la bby lagi kan..semoga baby sofia cepat sembuh..dan sihat macam selalu...

    ReplyDelete
  4. alololo..tomey nyer dia...cepat2 sembuh yer baby sofia...

    ReplyDelete
  5. ciannya baby ni.... sama2 kita doakan semoga dia cepat sembuh... Huhuhuh....
    btw thanks sbb tag lady nanti lady buat.. :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers