Friday, April 9, 2010

DIET....

Salam... hye..

Ape pendapat korang kalau aku start diet dr sekarang !!!!
Nanti dah nak dekat majlis nikah x sempat plak aku nak turunkan berat badan aku yang dah terlebih suda nih....

Tapi, ade orang tu x kasi aku diet... dia ckp aku dah sangat cantik dah camni...boleh caye ke??..

huh.. lagi la membuatkan aku susah nk diet..huhuhu....

Comment or pendapat pls !!!!!

10 comments:

  1. terpulanglah...asalkan BMI ok dah la...
    yg penting sehat bertenaga....

    ReplyDelete
  2. Hasan,
    xtau la plak BMI shu ok ke x...huhuhu...tp, yg penting skrg shu mmg sihat bertenaga..hehehe...

    ReplyDelete
  3. Shu, bile nk nikah niii....ahaks..tin tak tau punn..jgn lupa pggl tin ye...

    Shu, kalo Shu da rasa ok n konfiden ngan bdn Shu skang, better tak yah diet...just amalkan cara idup sihat je...yg penting kite sihat kann...

    ReplyDelete
  4. tin,
    xnak gtau lg.. kasi la suspen skit..baru best..hehe...

    shu tiap2 ari konfiden ngan badan shu ni.. tp, family shu yg x konfiden.. yg sorang lagi tu.. terus x bagi diet... what to do... kompius2...

    ReplyDelete
  5. ala...jangan terlampau kurus dah la...yang sedang2 saja...baru cantik nak pakai baju kawen nanti..klu kurus sangat pun xelok jugak...nanti dah macam skeleton berjalan lak...

    ReplyDelete
  6. PuRpLeLiCiOUs,

    shu xkan terlampau kurus punya sbb utk terlampau kurus memakan masa agak2 dlm 2-3 years..hehehe..tp, kalau nak terlampau temok x lama..kejap jer...hehehe..

    ReplyDelete
  7. jngan obses ngan diet sngat da la...
    bhye gak nnti...
    org ckap la...
    sy x penah diet pun...
    huhu...

    ReplyDelete
  8. shud nak KURUIH.....na mo..na mo...yg skrg ni dh ok..comeLL gitu....BTW, encik fairozz ada KOmen apa=apa dak? kalO dia selesa ngan SHud mcm skrg 4wHat nak kurus......apa-apapun, amalkan cara hiduP yg sihat k......

    aiseh nak nikah dh dia.......suprised nie....=)

    ReplyDelete
  9. ikut kata hati shu.. kalau shu rasa berat badan shu dah just nice.. so no need to diet anymore.. coz nanti terlalu kurus pun tak chantek gak! tapi kalau rasa2 badan agak berat & tak selesa tuk hari besar nanti.. maybe shu leh diet ngan cara yg sihat, which bukan ngan tak makan langsung taw... kene makan cuma kene kawal cara pemakanan ngan cara yg seimbang! ;)

    ReplyDelete
  10. Apan,
    thanks yerk.. mmg x terlalu obses sgt.. sbb sy x suke diet.. tp, kena gak pikir sebenarnyer sbb badan dah nak macam tong ni..huhuhu..

    kak nid's,
    shud dah comel ka cam ni?? anyway.. fairuz x komplen..dia yg x kasi shud diet..hehe.. nikah tu suprise erk.. kang kite roger2..:)

    neena,
    betul ckp neena tu.. shu nak kurus cam neena..huhuhu.. tp, cam susah jer.. tp, xpe.. shu nk ikut cam neena ckp..diet ngan cara yg sihat... :)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers