Friday, April 23, 2010

Semoga Selamat Semuanya...




Pagi tadi kak ipar aku, Fyda dah mula sakit2 perut dia... Kalau nak diikutkan mmg due date dia arini 23 April.. So now, fyda dah masuk labour room...

Korang doakan fyda selamat melahirkan yer.... aku dah x sabar sgt nk tgk anak sedara baru aku ni... masa scan dulu, doc x nampak baby boy or gurl.. tapi, banyak yg cakap kali ni baby gurl..

Abg aku pagi tadi excited giler... cam nak dpt 1st baby plak... senyum sampai ke telinga..hehe...
sonok sgt la tu... yer papa...!!! & abg aku dah jadi cam "ARBAI BUJANG KEMBALI"... hehe...

Farish plak.. sekarang makin nakal.. dia tau dia akan dpt adik.. so, dia rasa tergugat.. pernah sekali aku cakap kat dia..

aku>>> nanti baby dah keluaq..Ish sayang baby tau..
Ish>>> xmau.. baby keluaq ish nak pukul dia...

Tgk..kejelesan dia.... And now, Ish dah stay ngan kami 3 beranak.. sampai mama dia habis pantang...

Maktok & TokAyah dia plak nmpk cam teruja sgt..nak dpt cucu yg ke-5.. TokAyah dia tingin cucu pompuan.. aku mmg dah agak..dia nak cucu pompuan sebab masa gi melawat sofia anak kak nida aritu..riak muka dia aku dah tau.. dia mmg tingin cucu pompuan... xpa abah..kita doakan fyda selamat melahirkan... baby boy or gurl.. itu x kisah..janji semua selamat..

Korang semua..doakan yg terbaik k... nanti aku upload pic anak sedara aku yg ke-5 ni...:)

p/s : ade la Hamba Allah tu.. muka xtau malu...curi2 masuk blog aku... nak jugak ambik tau hal aku.. ape kes????


8 comments:

  1. insya-allah semoga selamat semuanya..wah nak sambut orang baru memang teruja kan..bestnya...xsabar nak tunggu turn akak lak nanti....

    psttt note kat bawah tue yang xleh tahan tue..hahaha orang glamour memang irang nak amik taw punya..heheheheh

    ReplyDelete
  2. akak dah berapa bulan erk?
    mmg teruja sgt..hehehe...

    yg last tu kak.. tetamu x diundang... & x de kemaluan lgsg..opsss...hua..hua..hua..

    ReplyDelete
  3. congrats to shu coz dah bertambah2 lagi anak buah kann.. to your family tooo congrats coz dpt org baru dlm family.. insyalllah akak doakan supaya semuanyer selamat hendaknyer...

    p/s: bende nie biasa! pasai tu kalau shu tengok blog akak sometimes ade protection entries kan? haaa.. pasai manusia2 badigoll nie lah yg hakikatnyer tak suke kite tapi yet suke nak baca & amik tahu akan hal kite kan??

    ReplyDelete
  4. thanks kak neena... tahun ni duit raya pon bertambah..hahaha...

    a'aa la kak.. x sebulu tp, still nk amik tau lg..x malu la tu.. camner nak wat protection entries tu erk?

    ReplyDelete
  5. SEMOGA SEMUANYA BERJALAN DENGAN LANCAR...
    moga FYDA mudah meLahirkan babY chOmeL tu...
    ha'ah tokayah ISH time pegang sOFia memang teruja snGt........paling lawak ish main LiF temPohari...sib bek makTok dan sekat LIF kalO dak..dia doklaa sensowang dLm tu...ekekekekkek
    shud dh besalin war-warkan satu doNia......sebab shud dapat org baru..penyeri suasana........

    awat KEPOOCI sngt org tue??? dia pun nak BErBLoq gak...tapi buTa it....wakakakkakakaka...
    ishh tak suka aih..dok buat mcm tu....nyamPah.

    ReplyDelete
  6. kak nids,
    insyaAllah..mudah2an..
    tgk la betapa buaihnya ISH..kak nids sendiri yg nampak kan..dia dok dera maktok dia..hehehe...
    of coz..shu aka war2kan pada semua.. tunggu yer...

    ha..mmg dia kepoci.. blog ade..tp, sapa pon xmo follow dia.. sbb perangai elok sgt... menci..menci..

    ReplyDelete
  7. wah bestnya nak dapat anak buah sure excited kan.. lady doakan semuanya selamat...
    :)

    ReplyDelete
  8. sgt2 excited lady.. doakan yg baik2 ajer yer..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers