Wednesday, April 7, 2010

BIRTHDAY MAK BUYUNG....


Hye...

Esok (8 April) birthday kakak ipar no.3 aku yang ke-24.. oppss.. kakak? cam x kene jer.. kakak ipar muda pada adik ipar.. tapi, dah dia kawin ngan abg aku.. mestila kena panggil kakak kan... tapi aku ketegaq.. xmo panggil kakak... hehehe.. aku panggil nama ja (Fyda).. dia x kisah.. lagipon dalam 3 org kakak ipar aku.. dia yg paling ngam ngan aku.. myb sbb umur lbh kurang jer kan... aku boleh kongsi mcm2 cerita ngan dia.. kemana acara yg aku pi..aku mesti bawa dia.. sbb aku selesa berjalan ngan dia... :-) Kalau "suami dia" a.k.a "abg aku" keje shift malam..aku la peneman malam dia.. & kalau kami bersembang.. sampai pagi x tido beb.. ape benda yg kami dok bercerita pon xtau..hehehehe..

Oleh kerana kakak ipar aku tu sedang sarat mengandung & sedang menghitung hari ja.. so, aku bagi hadiah & wish birthday dia in advance... takut plak kang terberanak.. x sempat nak merasa hadiah yg aku kasi dia ni... sbb dok berpantang kan... tapi mama aku ckp org berpantang blh makan coklat.. betul ke?

And FYI aku akan dapat anak sedara yg ke-5 bila2 masa jer dari sekarang... wah.. teruja sgt... sejak kakak ipar aku 7 bulan pregnant..aku plak yg x sabar nak tunggu dia deliver... terlebih sudah..hehehe...

p/s : dengarnyer anak sedara aku tu "it's a girl girl".. besh..besh...

7 comments:

  1. besh nyaa bila ada insan lain menGingati hari Lahir kita..betuah FYDA dapata dik ipaq mcm shUD ni............chantek cOKlat

    ReplyDelete
  2. besttttttttnye coklat tuuu... tak penah dpt lagik yg camgitu... nakkkk boleh? hehehe...

    ReplyDelete
  3. Shu, birthday FIDA sama ngan birthday mama titin laaa....mmm..tak beli hadiah lg punn..tak tau nk beli ape...

    ReplyDelete
  4. kak nid's,
    bestkan...
    shud pon suka bila ade org ingt besday shud.. x kasi hadiah pon xpe..janji ingt... :)

    neena,
    coklat tu mmg sedap.. tp, klu dia letak kcg kat dlm lg sedap.. nak ke? boleh..nanti shud poskan kat neena..:)

    tin,
    yeke? sama la ngan puan pida kite tu..hehehe... klu dia deliver esok lagi bestkan.. ank ngan mak sama bufday..:)

    ReplyDelete
  5. heheheh
    so sweet...
    cumel jer coklat tuh
    hepy besday wat kak ipar itewww

    tq singgah n komen blog biru
    xoxo

    ReplyDelete
  6. hehe....lady lak muda dari adik ipar lady heheh..

    :)

    ReplyDelete
  7. bluecity,
    comey kan..mmg sweet sgt utk mak buyung tu..hehehe..

    lady,
    sama cam shu la kan.. cuma terbalikkan jer..hehe..

    Thanks semua for lovely commet....:)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers