Tuesday, April 6, 2010

MY FAVOURITE SHOES...

Salam... hye semua.. arini mood dah ok.. xde malas2 lagi..
Sekarang aku nak wat TAG yg telah DIPERTANGGUNGJAWABKAN utk aku MELAKSANAKANNYER.. ha.. mau terbelit lidah nak baca ni... :)

TAG ni dtgnyer dari Lady of Leisure , NeenaAnuar , Kaka Nida & Erynn .. Thanks erk semua.. ingt gak korang kat aku ni....

Bercakap pasal kasut ni, aku ni mmg penggemar & pengumpul kasut yg TEGAR.. aku ni x suka shopping.. serius.. mmg x suka..kalau nak ajak aku shopping baju ka seluaq ka or whatsoever.. nk pusing 1 mall..adoi... jgn la ajak aku.. x suke..xsuke..kalau betul2 perlukan sesuatu benda tu..aku akan terus beli.. takde la nak pusing2 dulu... mmg x suke..kdg2 aku kena temankan kak ipar aku shopping.. nak tolak ajakan dia..kang sentap plak.. dengan rasa x ikhlasnya..kena ikut gak.. time tu.. aduyai.. mmg boring giler.. aku pon x tau knp aku x suka shopping... tp, klu bab kasut.. anytime jom.. tp, kasut jer.. lain xnak.. tiap2 bulan mesti almari kasut aku tu bertambah2 kasutnyer...

So utk kali ni.. aku dah pilih yg mana 1 kasut fav aku..hehehe...

Yang pertama....


Kasut ni mmg aku dok pelasak pakai ke office..sbbnye aku x leh pakai heels.. sbb aku nak kena panjat feri.. kejar feri.. memerlukan aku utk berjalan agak laju.. so, heels semua kena dok senyap2 dlm almari.. sgt selesa kasut ni... from Crocodile & harga dia x mahal.. RM59.90 jer..

Yang Kedua...

Kasut ni plak aku pakai bila aku nak gi kenduri ke or majlis2 formal.. ceewah... sgt selesa.. aku suka kasut ni sbb bahagian depan tu ala2 kasut cindarella..ade kristal & jernih cam kasut kaca plak..hehehe.. kasut ni aku beli harga dia RM99.90,, from VINCCI.. :-)



Yang ni plak..kasut yg agak latest aku beli.. kasut ni mmg sedap giler pakai... lembut jer... sesetengah kasut bila 1st time pakai mesti kaki sakit kan.. tp, kasut ni x plak..:-).. yg ni plak dr CARLO RINO.. harga dia pon murah RM89.90 jer...

p/s: kalau nampak kasut tu agak besar..pedulikan jer.. sbb mmg kaki aku besar.. klu sape2 berhajat nak bagi present kasut kat aku.. size nyer 8 or 9 yer.. hehehe...


OK, now aku nak pass kat sesiapa yg belom dpt TAG ni...

6 comments:

  1. neena belum ade kasut yg ala2 cinderella tu! nak kene carik satu nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. shu rasa kasut tu pon dah sale 70% ape.. sbb dekat setahun lebih dah shu beli..:)

    ReplyDelete
  3. wahhh..the 2nd nice lah..biarpun aku nie laki2, tapi aku taw menilai jgk..haha,

    ReplyDelete
  4. amboi banyaknya kasut dia lawa2 lak tuh...

    ReplyDelete
  5. lawa ke lady? ingt nak upload semua kasut.. tp, yg ni is yg terbaik..hehehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers