Thursday, April 8, 2010

SAPE KAT SINI SUKA MAKAN JERUK???

Salam.. hye semua...

Ari ni aku half-day lagi... yeay...nak gi mana plak ari ni erk??

Actually aku nak cite kat korang ni.. semalam aku gi PASAR CHOWRASTA.. gi borong jeruk buah.. Penang kan terkenal ngan jeruk buahnyer yg sgt sedap... sedap ke??? sape kat sini suka makan jeruk? Aku ni mmg penggemar jeruk yg setia.. tp, x bagus la makan selalu... x baik tuk kesihatan...

Since, abg aku nak balik kampung wife dia kat Kuantan pagi ni, dia suruh aku belikan jeruk.. buah tgn utk mentua dia..sebab office aku dekat ngan PASAR CHOWRASTA tuh...

Nak dijadikan cerita.. boss aku pon pesan sekali tuk bagi pada our HQ staff kat Port Klang sane.. lagi banyak la aku borong.. sib baik aku naik keta.. kalau aku naik motor.. x ke senget moto nanti..hehehe....



Kejap tadi aku dah bedak2kan & terus courier kat diorang..

Harap2 diorang suke buah tgn dr Penang... :-)

p/s: Makan jeruk byk sgt semalam sampai sakit perut pagi ni..hehehe....

4 comments:

  1. suka2 makan jeruk...tapi kalau depan en suami xleh makan..kena marah..hiuhuhuhu sebab dia taw bini dia makan pas tue kompom batuk sampai penat..hjuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. kalau camtu pupplelicious x leh makan la... tpkan actually jeruk la pengubat batuk.. percaye x? hehehe...

    ReplyDelete
  3. lady sukeeeeeee jeruk mangga... nyam3...

    ReplyDelete
  4. yeke lady.... dtg la penang..mkn byk2..hehehe...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers