Thursday, April 29, 2010

Weekend Vacation

X sabarnya nak tunggu this weekend.. coz aku, kak rita & kak Yan akan terbang ke Perlis utk 1 malam...Dah lama sangat aku x jejak kakiku ke Perlis Indera Kayangan tu..
Tadi, blogwalking kat blog Lady of Leisure. dia ade story pasal makanan kat warong Pokok Sawa... so, sampai jer Perlis aku da inform kak ita, luncheon kita adalah di Warong Pokok Sawa... hehehe.. walau apa pon yg terjadi...nak jugak :-)

This time aku gi luar pada Penang tanpa membawa parent aku.. sayang nak tinggal diorang utk 2 hari tu.. tp, xpe.. Adah bawa balik cenderahati dari sana yer.. mama ngan abah jgn nakal2 tau.. hehe..patut ka aku pesan camtu kat parent aku? hehehe..
bukan ape.. Adah nak bagi chance kat mama abah utk berdua2an.. berhoneymoon..hehehe...

Kalau gi perlis org mesti tanya.. nak gi Padang Besar or Wang Kelian x? Padang Besar/Wang Kelian tu leh dikatakan syurga membeli belah gak.. kalau ikutkan aku.. aku x suka gi shopping..tp, kejap2 tu boleh la.. xde la addict sgt kan (cam kak ita)..hehe..
semalam, ramai plak yg mengorder yg itu..yg ini.. sampai si kecik Farish tu pon nak nmengorder "Lorry besaq".. sakan jugak anak sedara aku ni.. Penang xde ke "lorry besaq" dia tu..
xpe.. dia nak la aku belikan something tuk dia kan.. xpe2.. acu belikan tuk ish yer...

Actually, tujuan aku yg 1st nak kesana sbb nak MAKAN-MAKAN jer..hehe.. aku nak makan pulut mangga (wajib..coz itu menu feberet aku), pulut ayam goreng.. harum manis dll..hai Siti Shuhadah.. makan jer ko ingt yer...peduli hape aku..hehe..

ha...ini la deligasi-deligasi penang yg akan ke perlis utk memancing undi..hahahaha...

So, korang ade nk pesan ape2 x? oo.. xde erk.. ok bagus...hehehe..


8 comments:

  1. berjumpa la kita di padang besar hari sabtu nie..heheheheh akak pun nak p padang besar jugak hari sabtu nie..klu ikut perancangan tue la..hehehehe...nak mengkopakkan duit laki..::)

    ReplyDelete
  2. oh yeke? mcm berjanji plak kite kan... insyaAllah... kita jumpa disana...disana..disana....

    ReplyDelete
  3. Shu..nk order pulut mangga tuu...alamak teringin nk mkn pulut mangga la lakk...hehe...
    pantang kalo org cite bab2 mknn niii...

    bestnye nk p perlis...weekend ni, tin kt umah jela... :(

    ReplyDelete
  4. boleh tin.. tin nak byk mana?

    tapikan tin, shu nak rekemen kat tin pulut mangga kat sunway carnival..tingkat atas sekali..kat situ pon sedap giler.. siam mari.. shu selalu pekena kat situ..sbb rasa dia mmg piau siam..

    ReplyDelete
  5. uwaaaa nak pi perlis jelesnya hehehe... tolong makan keli goreng untuk lady sekali ye nanti... pulut mangga ngan pulut ayam tu adalah yang terbaikkk...
    :D

    ReplyDelete
  6. of coz lady.. pulut mangga & ayam terbaek....ermm..yummy...

    ReplyDelete
  7. enjoy your vacation yea dear! ;)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers