Wednesday, November 30, 2011

Kami Ni Dah Macam Retis Yang Wat Photoshoot Magazine Keluaran Aidilfitri Tak ???








Hahahahaha...kalau dah giler posing...mmg camgitu..... layankan ajer....:p




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

My BFF Wedding Siti Aishah & Ahmad Syazwan ~ Part 2

Majlis resepsi Ecah sebelah malam... petang dalam kol 4.30 kitaorang dah sampai kat Summit Hotel sebab nak bawak Ecah gi makeup... (kan senang kalau mak andam dtg je bilik hotel..xde la kalut kan)... dah la bilik yg pihak hotel kasi selesa giler... bestnyee wat kenduri kat hotel kan... k dah..stop berangan cik shu..:p

Majlis start kol 6.30p.m. sampai 10.30 p.m, pengantin berarak masuk ke ballroom lebih kurang kol 8.30p.m...saya telah dilantik oleh family ecah sebagai AJK TIME.. supaya time pengantin berarak tak lari.. so, saya dah laksanakan tanggungjawab tu..hihihi.. time cantik jer pengantin sampai ok...hihihi..tapi, saya terlepas nak tgk ecah berarak masuk ke ballroom sebab saya gi parking kete... kan saya bawak dia gi makeup sebelum tu... dah tu sesat plak kat parking..tak nampak pintu keluar...huhu..sian saya kan.. sib baik ade BFF saya pini.. dia yg temankan saya..:)

Jomm kita layan pic pengantin...

masa ni kat butik..tengah siap2...


cun oooo....

sampai jer, pengantin terus ke meja beradab..


sebab ecah x wat pelamin... tp, ok jer.. lepas makan meja beradap tu leh tolak tepi, jadi pelamin gak...


cam ni...


Lepas makan, sesi memotong kek plak....


ada 2 kek... kek rendah (kek betol)

& kek tinggi (kek tipu)..hihihi..



Dah selesai potong kek, pengantin boleh jalan2 jumpa tetamu...:)



family kite pon dijemput tau...

Yang paling best.. dapat jumpa kawan2 sekolah dulu... cam reunion plak kami..semua ade...happy giler.. ada yg bawak anak.. ade yg bawak suami.... bestnyeee....











OK, habis dah.. nak tgk byk gi gambaq kat FB erk....:)


Untuk Aishah & Syazwan.. Selamat Pengantin Baru..Semoga korang bahagia sampai ke Syurga.... cepat2 dapat baby k..:)





En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Tuesday, November 29, 2011

My BFF Wedding Siti Aishah & Ahmad Syazwan ~ Part 1

Seperti yang telah diwar2kan baru2 ni... Jumaat lepas ai cuti ok.. sebab ai nak meraikan my BFF wedding... Siti Aishah & Ahmad Syazwan...

Yang bestnye.. pasangan ni adalah sgt malu2 kucing...hihihi... i loikeee... sweet jer tau...

Seawal 9pagi saya & Afini tercongok kat rumah dia.. sebab nak bawa dia gi make-up... lagi satu, family Aishah adalah superbest..sporting giler.. sampai ai terbuat cam rumah sendiri...hihihihi...

Majlis akad nikah lepas sembahyang Jumaat... Alhamdulillah, semua berjalan dgn lancar.. walau ade sedikit kekalutan.. standard la kan...

Ok, xnak tulis banyak2...layan gambaq dah la yer... nak lagi banyak.. tengok kat FB...:)

Before gi make-up... last gediks as anak dara... (tuk Aishah jer)....


perasan tak? dulu masa bertunang kitaorang ambik gambaq camni gak..:)



Time ni tok kadi tgh bagi khutbah....


 pengantin ada 2 pasangan... tok kadi proceedkan yang sorang lagi dulu..Aishah yang ke-2...


Now, turn Syazwan & aishah...

SAH !!!!!

Amin....

 setuju ????

sila sign !!!

sesi penyarungan cincin....

cium tgn suami....:)

saya dengan pengantin...

pini dengan pengantin...

=)

chantik !!!

sepadan....

sweetnyeeee..malu2 tuceng nih.... hihihi...

Selesai sudah upacara akad nikah... majlis resepsi sebelah perempuan keesokan hari.... jap saya updates lagi k...:)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

Celebrate My Belated Birthday....=)

ooohhh..lately ni kami jarang sangat ketemu... masing2 sibuk dengan hal2 yang tak dapat dielakkan... so, semalam... secara kebetulan jer ni pon... kami celebrate my belated birthday....

Sangat terharu biru semalam... layanan adalah sangat istimewa... sweet giler... semua menu adalah pilihan mr. fiance... ala2 suprise gitu.. cheq hanya makan saje..hihihi...

Thanks to my beloved Mr.Fiance... kerana bersusah payah melayan tunang kamu ini...perbelanjaan dari A-Z adalah ditanggung olehnya... cheq goyang kaki jer..hihihi..

Dah tu...dapat hadiah lagi... tapi, boleh dak xnak reveal hadiah tu.. nak rahsia...hihihihi..:p

En.tunang order Tomyam Spagethi...

Cappuccino Cheese Cake

& Ice Cream...


kite happy dapat celebrate bday ngan awak..:)

=)

hehehe..

en.tunang silau mata ngan flash..


eeeee....sukeee...nampak hensem plak en.tunang saya ni...:p

TQ dear..kite happy sgt semalam...:)

 
p/s- lepas ni nak cite pasal my BFF wedding...:)

En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers