Thursday, October 11, 2012

Cuti-cuti Kelantan & Terengganu ~ Part 3 (Pantai Teluk Ketapang)

Salam semua..=)

Sesampainya kami di Kuala Terengganu.... 1st nak gi cari makan dulu..sebab lapor..2jam setengah tempuh perjalanan dari Kelantan... Tempat yang dituju adalah ke Pantai Teluk Ketapang.. as recomended by kak InaAchik.... 1st we ollss order makanan panas.. Mak abah abang semua makan nasi... saya makan mee kungfu..hehe.. no nasi ok !!


masa ni tgh discuss nak stay kat mana.. kami walk in jer utk penginapan...

Dan tibalah masa yang dinanti.... Binatang Celop Tepung... hahahaha... saya order sotong, udang & ikan celop tepung... ternyata kat ganu 10x ganda lebih sedap dari yang kat PCB...


 



kalau korang ke Teluk ketapang...carilah kedai BAD ICT... walaupon nama kedai BAD..tapi, ICT dia mmg mengcongkam jiwa raga...hehehe...

Alhamdulillah..kenyang suda....

Selesai makan jom kita gi lepak2 tepi pantai sambil berfotogediks.. hehehe..

pantainya yang luas....

bersih....

hey you!!!!

hehehe..

motif sebenar..nak tunjuk skirt yg saya beli kat klate..hihihi...

peace...

panas menyucuk nyucuk..tetap nak fotogediks...

kakak qaseh pose ada style !!

=)

biras..hihhi...


Makan sudah.. fotogediks pon sudah..marilah kita check in... malamnya kita ronda bandar na..na..na..na..na..ganu kite!!!  :p







En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

5 comments:

  1. OH RINDUNYA GANUNG!!!
    bila tgk binatang celup tepung, lagi la memanggil manggil!

    #mak shu ngan mak akak ipar shu bkn biras la... itu BESAN! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ganung best giler..rasa nak pi lagi la...

      #ahahaha... terlampau cerdik sgt la tu..biras ngan besan pon saya xtau..kikikiki..#

      Delete
  2. hehehe kak shu dah ada kesan positive tu...teruskan usaha...
    # ceh diri sendiri tanak mula #

    ReplyDelete
  3. bln 1 ni k.ina nak g ganu,wajib singgah kedai mkn ni nak rasa menatang celup2 dia

    ReplyDelete
  4. bestnya bercuti....patut la senyap jer ari tu...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers