Wednesday, October 24, 2012

#Nikah Preparation# Cincin Nikah Untuk Future Hubby...




Pak Habib buat sales ok... sape org2 Utara yang nak nikah tu.. boleh la pi terjah.... diskaun byk tu.... since saya dah beli cincin nikah so tak dapat la.. atau my future hubby nak kasi lagi sebentuk...wahahahahaaha...berangan....

ni  saya ada 1 kemusykilan.... saya nak tanya pendapat korang ni... saya nak bagi cincin tuk my future hubby masa nikah nanti.. tapi, dia cam taknak sebab dia ckp dia x suka pakai cincin.. pastu kerja dia plak mmg xleh pakai cincin...dia ckp susah nanti kejap pakai, kejap tanggal.. so, dia ckp baik xyah kasi... so, ade benda lain tak yang korang rasa patut saya bagi tuk dia masa nikah nanti.... saya de beli jam tangan kat dia... ok tak kalau saya sarungkan jam tu jer kat dia.. or takyah kasi apa2... senang kan..jimat cost..hihihhi...kudukut tol future wife dia ni..hehehe...

Tolong saya sat na...TQ..=)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

5 comments:

  1. jeles aih sales jauh sgtttt..hahahah..

    ssh kan nak cari brg lelaki niiii..takde idea nak bg ape selain cincinn..huuu

    ReplyDelete
  2. jam pun ok..tp shu bagi la jam mahal sikit berbaloi sebab dia tak nak cincin kan...

    ReplyDelete
  3. alamak, biasa orang bagi cincin je kan. selain dari tu tak tau la pulak ape yang sesuai. kalau perempuan byk sikit pilihan. gelang tangan la gelang kaki la rantai la. bab lelaki ni payah sikit.

    ReplyDelete
  4. Akak vote utk cincin gak dik..sbb mcm pelik jerk sarung jam..heeheheh

    ReplyDelete
  5. my future pon xmau cincin tapi sy degil nk bg jugak! hahaha..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers