Monday, October 15, 2012

Cuti-cuti Kelantan & Terengganu ~ Part 7 (Muzium Terengganu)

Salam semua...

Selamat Isnin... nak sambung kasi habis cite cuti2 Kelantan & Terengganu...

Destinasi kami seterusnya adalah ke Muzium Terengganu... saya dah penah sampai sini dulu.. tapi time tu kan masih muda remaja... so, xde la nak berposing mosing sakan.. so, kali ni pegi harus posing mosing sakan... bukan senang nak sampai sini lagi kan.. entah bila plak boleh sampai....

 Masuk ke muzium ni tiket sorang RM5.. tapi nak bergambar kat luar ni x kena duit pon... kat dalam muzium ni cam biasala kan.. banyak bahan2 sejarah negeri Terengganu... bagi yang minat sejarah ok la kan.. cam saya ni masuk dalam tu cam boring la plak..hehehe..mula xnak masuk sebab dulu penah masuk.. tapi, abg saya ajak jugak masuk...ikot jer...

 cantik sungguh pemandangan di luar muzium ni....


 tak boleh blah pic ni...hehe..:p



 kereta2 yg pernah dipakai oleh sultan terengganu...






Destinasi terakhir kami sebelum berangkat pulang ke Penang... tempat yang PALING BEST !!!!  Nantikannya selepas ini...=)



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

3 comments:

  1. Bestnyer cuti²...Lama dah x cuti²

    ReplyDelete
  2. akak dah lawat muzium ni! penat gak nak jalan sbb besar gak rasanya area dia kann...

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers