Thursday, August 25, 2011

BALIK KEJE SEMALAM.....SUBHANALLAH.....

Semalam saya balik keje lambat...sebab banyak keje.. nak dekat2 raya ni banyak la plak shipment nak keluar... sabar jer lah....

Semalam.. elok2 parking moto masuk umah terus azan maghrib berkumandang...menandakan masuknya waktu berbuka puasa bagi negeri Pulau Pinang dan kawasan2 yang sewaktu dengannya... hihihi...

Sebelum masuk umah, terpandang kat langit..YA ALLAH... SUBHANALLAH... Pelangi yang paling cantik seumur idop saya penah tgk... pelangi yang penuh.. dengan langit yang ke PURPLEan + kePINKan... dok kalut nak berbuka.. dok kalut sama nak capai camera nak ambik gambaq...sempat ambik yang ni ja... elok pas minum air..keluaq balik..nak ambik gambar lg.. malangnya pelangi tu dah berlalu pergi.... huhuhu...

P1010669

P1010670

P1010671
ni kalau pakai camera godang DSLR tu.. confirm kecantikkan pelangi tu lagi terserlah.... kita pakai camera kecik LUMIX jer..:)


p/s - sungguh agung ciptaanMU YA ALLAH.....



En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. shu betul2 semalam dalam kul 7.20 cam tu kan...mata memang terpana sangat2 cantik gila pelangi tu nampak macam lengkap 7 warna, rasa terlalu dekat tapi xleh capture sbb tgh drive...bila lagi dpt tengok pelangi camtu...indah sangat.

    ReplyDelete
  2. subhanallah..mmg cantik sgt2..jarang nak nmpk pelangi yg 7 kaler leh nmpk..

    ReplyDelete
  3. lamanye tak tgk pelangi...

    cntiklaaa...

    ReplyDelete
  4. memang tersangatt cantikk.. subhanallahh...

    ReplyDelete
  5. pelangi adalah satu ciptaan ILLAHI yang sangat cantik kan....

    ReplyDelete
  6. wowww tq for this pic...double IS dapat tengok the real rainbow ok ;)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers