Monday, August 8, 2011

DAPAT OFFER JADI MODEL TUDUNG !!!!!

OHHHHH...Sila Jangan Percaya !!!!!!!!!

Rasa dah lama sangat tak pakai tudung jenis berawning camni... asyik pakai shawl jer kan..sesekali teringin gak....

P1010247

Tudung ni Mak timah punya... cik shinju pinjam jap..:)

P1010248

Leh jadi model or duta tuk tudung Ariani @ Fareeda tak??? hahahaha...berangan sekejap..

Selamat berbuka puasa tuk semua.....:)


p/s-gambar gedabak punya besar...hihihi..


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

8 comments:

  1. comella shu pakai tudung awning tuuu....

    ReplyDelete
  2. kulit shu cantikk sangat.. mekchu dah lama peratikan.. kalo jadi model pencuci muka boleh?

    ReplyDelete
  3. comeyyy sangat adik akak nie.. and your tudung tu cantikkk akak suker colour and tang ropol2 dia tu..

    btw akak rasa shu nampak lebih sesuai pakai tudung yg ade awning nie.. sbb nampak muke shu lebih tirus dan panjang serta mengecik.. :)

    ReplyDelete
  4. santek....mana taw ada yang nak amik jadi model

    ReplyDelete
  5. Along lagi suka kalau shu pakai tudung jenis shawl...

    ReplyDelete
  6. wah clurst mak timah pakai tudung ropol2.....

    ReplyDelete
  7. mcm2 pattern tudng skangkann...cantekk jek shu pakai

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers