Monday, August 1, 2011

FUN FAIR @ PANTAI QUEENSBAY MALL

Salam 1 Ramadhan...

Camner puasa... so far ok tak? ai ok jer..hihihi...

Kalau cakap pasal fun fair..mesti rasa cam biasa2 jer kan...tak menarik perhatian langsung.. kalau tengok kat tepi2 jalan tu..yang ade permainan tikam2 tu..kalau menang dapat teddy bear... pastu ade buaian pusing2... nak naik pon takot..sebab tengok besi dah karat2...kang runtuh.. sape nak cover insurans...hihihi...

Tapi, fun fair kat pantai Queensbay ni cam best plak tengok... rasa tertarik nak masuk tinjau2....

Kitaorang saja jer malam minggu baru2 ni gi lepak2 kat pantai Queensbay sambil makan satay ikan...sedapnyeeee.... pastu ade plak fun fair depan pantai ni... tertarik sebab permainan kat situ cam best2 jer... ade roller coster.. ade top gun..chairs swing.. buaian pusing2 cam best jer... x old fashion yang penah tengok selalu...

acu & Aceh nak gi jalan2..:)

mama aceh pon ade sekali...

maktok aceh pon ade sekali...

teringin nak naik ni..tapi takottttt...hihihi...

naik ni pon best jugak....

Tapi, semua tak dapat naik..sebab ramai orang la plak... jenuh nak beratuq... last along jer dapat naik...

ini...


dan ini....

cehhhh...tak adventure langsung....


paling teringin naik naik yang ni.....

Chairs swing..tapi, tak dapat gak...huhu...


Sebelum dtg sini... kitaorang ade tetamu VIP dtg umah...nanti ai updates k...:)

Selamat Berpuasa....:)

Assalamualaikum............:)






En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

4 comments:

  1. hahah xsedo plak kat QB bukak lagi fun fair tuh...last week bz shopping raya...ehhehe

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa amy singgah di sini dan follow , jemput ke sinar raudah ye..happy blogging.

    ReplyDelete
  3. akak pun dh bertahun tak pegi fun fair...kalau tgk skali lalu...selalu la...ehehe..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers