Friday, August 12, 2011

ENTRY NI KHAS UNTUK FAIZ FARISH

Bercucuran air mata tengok last part video ni kat entry kamu... kamu dah buat saya menangis...huhu..


So touching ok... 6 orang anak yang sanggup cari daging tuk mak dia...akhirnya.. lepas merata2 cari tak dapat..dibawak balik sekor lembu...punya takmau bagi mak depa kecik ati.... tapi, mmg betol pon..bila time petang raya... jgn cari pasal nak cari daging kat pasar..semua dah SOLD OUT... kalau nak kena order 1 hari awal... (aku bercakap dari pengalaman aku last year punya raya..)

Video tu arwah yasmin ahmad yang punya idea kan !!! briliant sungguh idea dia kan... al-fatihah tuk arwah...

So, en.faiz farish... sila dtg umah saya collect duit raya nanti...:D


p/s ~ kelakar gila budak kecik yang kena tinggal ngan abang2 dia tu...hihihi..


En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

1 comment:

  1. ahahahaha. mmg ada part sedih... but i really enjoy the video... hahaha tq

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers