Wednesday, August 24, 2011

PIZZA HUT CITARASA RAMADHAN....SERI KASTURI

Semalam saya gi cari kasut raya kat Parkson Sunway Carnival Mall (dapat sepasang..)... pastu sekali ke Pizza Hut... nak cuba set Citarasa Ramadhan yang kak neena gojes gonjeng cakap sedap tu...mmg betul sedap gilozzz... nak2 plak saya tambah entra cheese.... tapi, saya take away jer... sebab abah xdapat ikot... sebab abah nak gi wat teraweh... so, kitaorang makan kat umah jer...

P1010668
ni la set kitaorang 3 orang makan.... walaupon set tu tuk 2 orang... tapi, kenyang gak kitaorang makan... banyak tu... makan sorang 2 slice..

Tapi, dalam gambar tu ade kurang 1 benda kan...xde Hut Platter...sgtlah mendukacitakan... kalau kita take away..tak dapat set Hut Platter tu.. kalau nak kena tambah duit RM14.50++.. set yang saya beli tu RM30.75..kalau saya tambah Hut Platter tu RM 14.50++ dah dekat RM45.00++ kan.. so, rasa rugi kat situ... end up, mak cakap xyah lah ambik Hut Platter tu.. len kali mai makan kat sini plak.. (tapi, bila yang lenkalinye.. set tu mesti dah xde...)

Air pon diorang cuma bagi air Revive jer.. pastu, sup tinggal satu jer..diorang gantikan dengan coslow.. tapi, coslow diorang sedap gak...:)

Conclusionnye... mcm tak best la.. set tak lengkap kan... makna kata..kalau nak sebijik sebijon cam dalam gambar ni....



kena pi makan sana la....tarak apa..next time plak la yer..:)




En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

6 comments:

  1. bonda pun nak bawak mama p makan pizza nie jugak la..tapi xtaw la bila..

    ReplyDelete
  2. nak pegi tp tak teterjah..harus pegi ni before ramadhan berakhir..

    ReplyDelete
  3. aduhhh gastrik terus perut tengok cheese yg terjojol ituwwwwwwwwwww...tapi tadi sudah masak pulakkkk huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. memang Pizza nie agak senggal tau! dia tak semua outlet PIzza hut ade complete set tuu.. kalau kat KL Nie.. KLCC & Midvalley memang tak jual in set.. air tu takde.. hotplatter tu pun nan hado.. huh.. sungguh tak paham kan!

    anyway.. yg penting pizza seri kasturi tu memang sedap kan! :D

    ReplyDelete
  5. Ramadhan Fizz tu sedap tau hehe... akak dah makan set kasturi ni tapi akak order ala carte :-)

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers