Thursday, August 4, 2011

CHENTA ZETTY a.k.a MRS VIP DATANG RUMAH SAYA !!!!!

Salam 4 Ramadhan...(kejap je kan dah 4 ari kita berpuasa)...

Weekend lepas chenta zetty dtg umah saya.. korang mesti kenal sapa chenta zetty ni kan...sapa yang tak kenal cepat gi terjah blog dia.. zetty ni mmg sgt peramah & sweet... kenal dalam blog jer.. terus rapat sampai sekarang... kenalan kami bermula bila saya join contest yang Zetty anjurkan... Senyuman Paling Menawan... lepas tu kitaorang keep in touch... Masa Wedding zetty saya gi terjah ngan Cik Miyoko... nanti wedd. ai you kena dtg yer dear...ehehehehe...

Zetty, sorry la yer.. sebab aritu you tercari2 ai... tak dengar fone bunyi... masa tu atas moto tengah merempet...hihihi...

Sian jugak kat kamu kena tunggu shu agak lama... last minit kena keje la dear... huhu.. pastu kesian jugak kat kamu & family kamu..sebab ekon keta kamu rosak plak...huhuhu...

Saya gi jemput diorang kat Autocity, Juru... masa otw balik umah.. saya dalam keta dok cakap sendiri... mesti diorang kata..."jauhnya rumah shu"..kan..hihihi..btw, tak jauh mana pon dear..sebab kamu 1st time sampai..tu yg rasa jauh...hihihi...

Kedatangan Zetty & family disambut dengan adik beradikku yang ramai "tiba2"... masa nak keluar gi jemput zetty xde sesapa pon kat umah..mak & abah jer.. sampai2 jer dah ramai abang2ku kat umah ngan anak2 mereka...hihihi...

Zetty dijamu Laksa & buah Durian... (sorry xde picture makanan..hihihii..)

me with mommy wannabe...zetty comel sgt...


manja2 skit ngan zetty before dia balik...

masa ni diorang dah nak balik...

Aceh salam ngan ibu zetty...:)

Aceh behave sgt aritu... mood dia bagus... dia suka ngan ayah zetty...

dia nak ikot ayah zetty balik..papa dia nak ambik pon dia xmau... aceh...aceh....

babai zetty... jumpa lagi nanti yer.....:)





budak tecik ni bagus sgt aritu... pakai tudung tak nak bukak2 sampai kesudah.... selalunya bagi pakai kejap jer dah nangis taknak...:)








En. Raksasa VS En. Otomen... Sudah Baca Harap Komen !!! :D

11 comments:

  1. cntiknye mak buyung zety....shu pun comel jugakkk...

    rindunyeeee kt korang sume...kalo tin ada kt situ, sure bole join sekali kannn...

    wow...laksa tuuu.....nk2 sket

    ReplyDelete
  2. comelnya ibu menandong...
    qaseh come yarabbi pakai tudung..besaq dah dia

    ReplyDelete
  3. Alolooo.. comeynyerr si adik manis zetty tuu..

    Qaseh pun tak kurang comelnyer...

    haa.. Acuu dia pun sama gak comel!

    isshhh.. semuaa lah comel kat dlm nie! ehehehe....

    *jeles dengar zetty makan buah dorian! :p*

    ReplyDelete
  4. Acehhh comel sangat!

    Wow mesti best kan dpt jumpe mommy to be tuh. =))

    ReplyDelete
  5. sweet jerk mak yong tue...comey....wah qaseh nak nyek pakai tudung..klu amani baru nak letak kat kepala dia dah jerit...

    ReplyDelete
  6. Ok..Nnt nak terjah blog Zetty...Hehehe~

    ReplyDelete
  7. wahh..dapat pun pic ni.ehehhehehe laksa dan durian paling sedap!!!! layanan paling best!! xrugi dtg jauh2!! love u syg!!

    ReplyDelete
  8. sweet baby tu pakai tudung...hehhehe zetty tu pon sweet kannn

    shu, i nak no tepon u la...i pon ada plan kalo singgah penang nak jumpa u ;)

    ReplyDelete
  9. comelnya aceh tu..kalo k dee singgah umah shu pun wajib pekena laksa..lain takmoh..hahaha..

    ReplyDelete

Comment seikhlas-ikhlasnye k.. xmo plastic2... InsyaAllah... Anda akan diberkati...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥♥♥ Tinggalkan Nama & Link Anda Disini Yer ♥♥♥

♥♥♥ Usia Blog Ni... ♥♥♥

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers